Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Σπουδαίο deal της Ακαδημίας με την ΠΑΕ Ατρόμητος!

Η σπουδαία δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία του Α.Ο. Τσιλιβή στο δημοτικό γήπεδο Πλάνου, κέντρισε το ενδιαφέρον της μεγάλης ΠΑΕ της SUPER LEAGUE, Ατρόμητος και έτσι πρόσθεσε στο Δίκτυο Σχολών της ομάδας και τη νησιώτικη ομάδα. αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ στο επίσημο σάιτ της (atromitosfc.gr):

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ένας ακόμη νησιώτικος σύλλογος, προστίθεται στο Δίκτυο Σχολών της ομάδας μας που επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο.
Το νέο μέλος μας, είναι ο ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου. Ο εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας  Διονύσης Πομώνης υπέγραψε το συμφωνητικό της συνεργασίας παρουσία του Υπεύθυνου Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου.
Η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στην Α' τοπική κατηγορία και η θυγατρική Αστέρας Πλάνου στη Β' τοπική κατηγορία. Η ακαδημία  αριθμεί περισσότερα από 100 παιδιά.
«Στόχος μας  μέσα από την συνεργασία μας  είναι να δώσουμε την τεχνογνωσία και το πρόγραμμα μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Ατρόμητος στα παιδιά των ακαδημιών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για  την συνεργασία αυτή και πιστεύω ακράδαντα ότι θα αποδώσει καρπούς» δήλωσε στο atromitosfc.gr o πρόεδρος του νησιώτικου συλλόγου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου