Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σημαντικό βήμα για την παραμονή!

Πολή σημαντική νίκη πέτυχε την Κυριακή (31/5) η Ζάκυνθος, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας του Αιγινιακού με 1-0 για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Έτσι, οι νησιώτες μοιράζονται την τρίτη θέση του Βόρειου Ομίλου με τον Τύρναβο στους 14 βαθμούς και διατηρούνται σε τροχιά παραμονής, την ίδια στιγμή που η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη έμεινε στους 9 και μάλλον πρέπει να αρχίζει να κάνει πλάνα για τη Γ' Εθνική.
Το ματς, πάντως, ήταν επεισοδιακό, καθώς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αμφότερες οι ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν εντέλει την αναμέτρηση με εννιά ποδοσφαιριστές.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η Ζάκυνθος άνοιξε το σκορ μόλις στο 8' με ξερό σουτ του Αποστόλου ύστερα από πάσα του Κρολ, ενώ ο τελευταίος σημάδεψε το δοκάρι στο 18', για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στην επαναφορά, αλλά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
Στο 41ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Φαμπίνιο στην περιοχή, όμως δεν καταλογίστηκε κάποια παράβαση, για να ακολουθήσει η μεγάλη ένταση στο 43' ύστερα από δυνατό μαρκάρισμα του Αποστόλου στον Φαμπίνιο.
Ο πάγκος των Αιγινιωτών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, Φαμπίνιο και Αποστόλου είχαν θερμό επεισόδιο και τελικά αμφότεροι αποβλήθηκαν, με τον πρώτο, πάντως, να μεταφέρεται κατόπιν στο νοσοκομείο.
Στο 52ο λεπτό η ομάδα της Πιερίας έμεινε με 9 λόγω της αποβολής του Πολύζου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να χαθούν από εκεί και πέρα σημαντικές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.
Στο 70', λοιπόν, ο Ξενοδόχοφ έδιωξε σωτήρια την μπάλα στο τετ α τετ με τον Καζάκη, για να απαντήσει για τη Ζάκυνθο ο Κρολ στο 76ο λεπτό, που δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να αξιοποιήσει τη σέντρα του Οικονόμου.
Στο 82' ο Οικονόμου νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Τόλιο, ενώ η τελευταία σπουδαία στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Κυνηγόπουλο στο 86' να μην βρίσκει την μπάλα σε κενή εστία ύστερα από σέντρα του Μπονίγια.
Έτσι, το 1-0 παρέμεινε έως το σφύριγμα της λήξης και η Ζάκυνθος πανηγύρισε το υπερπολύτιμο τρίποντο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτ. Αττικής με βοηθούς τον Σινιοράκη του Συνδέσμου Πειραιά και τον Δόση του Συνδέσμου Αθηνών.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Στασινόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς (76' Καμπούρης), Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου, Αποστόλου, Βαρέλα (67' Κυριακίδης), Λέκκας (68' Πιτταράς), Κρολ, Νόνης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου (79' Κυνηγόπουλος), Μπάρος, Λιόλιος (55' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Ρίκα, Πολύζος, Δερμιτζόγλου, Μπονίγια, Γουέλκαμ (58' Καζάκης).

a-sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου