Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΑΚΙΝΟ: «Επηρεασμένοι με τις διαιτητικές αποφάσεις»

Με τις αποφάσεις των διαιτητών τα έχουν άπαντες στην αποστολή του ΑΠΣ Ζάκυνθος, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Ντάνι Ακίνο και του Χρήστου Νόνη (κυρίως) στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Αναλυτικά:


Ντάνιελ Ακίνο – Προπονητής Ζακύνθου
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Ήμασταν τακτικά πολύ καλά διαβασμένοι και οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε κάποιες ξεκάθαρες ευκαιρίες να πάρουμε την νίκη. Για μας ήταν σημαντική η αποβολή του Βαρέλα. Κάπου εκεί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας για κάποια λεπτά και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, ήμασταν πολύ καλοί και ο Τύρναβος από την δική του πλευρά ήθελε την νίκη διότι ήταν σε δύσκολη θέση. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Κοιτάμε το επόμενο ματς με την Καρδίτσα».
Για την συμπεριφορά του Πολίτη στο τέλος του αγώνα: «Ο Πολίτης είναι μικρό παιδί και νέος στο ποδόσφαιρο. Είναι δικαιολογημένος εν μέρει για την αντίδραση του. Εγώ του μίλησα μετά το τέλος του αγώνα και θα ξανασυζητήσουμε».
Για τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο φινάλε του παιχνιδιού: «Φυσιολογικό είναι αυτό καθώς οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι με τις διαιτητικές αποφάσεις».

Απόστολος Χαραλαμπίδης – Προπονητής Τυρνάβου
«Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Προηγηθήκαμε με 2-1. Φάγαμε το γκολ στο τέλος και μας κόστισε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε και να πάρουμε στα επόμενα ματς τους βαθμούς που χάσαμε εδώ. Θα πάμε μπροστά για να σώσουμε την κατηγορία».
Για το χαμένο πέναλτι της ομάδας του στο ξεκίνημα: «Έχουμε μεγάλη δυσκολία στο γκολ. Δεν έχουμε αποτελεσματική επιθετική γραμμή και για αυτόν τον λόγο πήραμε ρίσκο από νωρίς στο παιχνίδι».

Χρήστος Νόνης – Παίκτης ΑΠΣ Ζάκυνθος
«Ο διαιτητής ήρθε να μας θα καθαρίσει. Είχαμε απέναντι μας μια απαράδεκτη διαιτησία. Σε τι να πρωτοαναφερθώ. Στο πέναλτι που δεν υπάρχει καν. Στην αποβολή του Βαρέλα. Που του γίνεται φάουλ και εκείνος δίνει δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Στο ότι κιτρίνισε όλη την ομάδα. Στο ότι παίξαμε δέκα λεπτά καθυστερήσεις ή ότι στο δεύτερο γκολ υπάρχει επιθετικό φάουλ γιατί βρίσκει την μπάλα καθαρά στο χέρι. Δώσαμε την ψυχή μας και θα συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα ματς».

Φώτης Κισκαμπάνης – Παίκτης Τυρνάβου
«Δεν μας φταίει κανένας γιατί χάσαμε την νίκη μέσα από τα χέρια μας. Όταν είσαι 2-1 και δέχεσαι την ισοφάριση στο 93’ δεν έχεις καμία δικαιολογία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να παλέψουμε στα επόμενα ματς και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε».


Ανταπόκριση: Σωκράτης Λειβαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου