Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ευχαριστεί Αστέρα και IONIAN FERRIES

Σε ευχαριστήριες ανακοινώσεις προχώρησαν οι ιθύνοντες του Α.Ο. Λεβάντε μετά το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας τους με τον Αστέρα Αμαλιάδος/Πανόπουλο, στην αμαλιάδα.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούν τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία και τους υπόσχονται ανάλογη στο νησί:


«Το Δ.Σ. και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ ευχαριστεί τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση, τον Προπονητή, τους αθλητές και τους φιλάθλους του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου για τη φιλοξενία και δεσμεύεται ότι θα ανταποδώσει στον επαναληπτικό αγώνα. Ήταν η πρώτη αποστολή εκτός Ζακύνθου στην ιστορία της ομάδας μας, με την απειρία μας να είναι εμφανής και όλοι τους βοήθησαν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα, απολύτως, πρόβλημα. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και καλή συνέχεια».

Επίσης, ευχαριστούν την Κοινοπραξία IONIAN FERRIES και το πλήρωμα του «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» για την κατανόηση και την ανοχή:


«Το Δ.Σ. και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ 
ευχαριστεί την Κοινοπραξία πλοίων IONIAN FERRIES καθώς και το πλήρωμα του «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» για την κατανόηση και ανοχή που έδειξαν στο, απρόσμενο και χωρίς δική μας ευθύνη θέμα που προέκυψε με την ώρα άφιξής μας στο λιμάνι της Κυλλήνης. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αισθανόμαστε ότι έχουμε τη στήριξη των συμπατριωτών μας σε αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου