Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΚΙΝΟ: "Στο τέλος δεν ξέραμε που βρισκόμασταν στο γήπεδο"!

Κοντράστ συναισθημάτων είχαμε μετά το τέλος του ματς στη Ζάκυνθο, με τον Ντάνι Ακίνο να μην μπορεί να... "χωνέψει" το πως ήρθε η ήττα και τον Θεοδοσιάδη να είναι ευτυχισμένος για την... απρόσμενη νίκη!


Ντανιέλ Ακίνο – Προπονητής Ζακύνθου
«Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μια ανάγνωση του παιχνιδιού. Και το χειρότερο είναι το αποτέλεσμα και ο τρόπος με τον οποίο προήλθε. Θέλω να πω στους ποδοσφαιριστές μου ότι δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, ιδιαίτερα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά. Δεν μπορείς ένα παιχνίδι που το ελέγχεις 85 λεπτά να το χάνεις μέσα σε πέντε λεπτά. Και τα λάθη που κάναμε ήταν καθαρά από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και ιδιαίτερα στο τέλος δεν ξέραμε που βρισκόμασταν στο γήπεδο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, διότι υπάρχουν άλλα έξι παιχνίδια και πρέπει σε αυτά τα ματς να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει».
Για την οπισθοχώρηση των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν πιστεύω ότι η ομάδα οπισθοχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν τέτοιες οι συνθήκες του παιχνιδιού που ο αντίπαλος έπαιζε με μεγάλες μπαλιές και στην συνέχεια εμείς έπρεπε να την διώχνουμε και να προσπαθούμε να βγούμε στην επίθεση. Έγιναν κάποια λάθη από εκεί και πέρα, τα οποία ήταν παιδαριώδη. Κάποιοι παίκτες που θέλουν να παίζουν στην ομάδα, δεν μπορούν να κάνουν τέτοια λάθη, είναι ανεπίτρεπτο».

Θεοδόσης Θεοδοσιάδης – Προπονητής Αναγέννησης Καρδίτσας
«Σήμερα ήταν ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος δεν χάνει εύκολα στην έδρα του. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Μια νίκη ψυχής η οποία θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο για τα υπόλοιπα ματς που απομένουν. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έμειναν πίσω στο σκορ. Βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν μια δίκαιη νίκη. Φεύγουμε από εδώ έχοντας το μυαλό μας στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αιγινιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου