Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χτύπα κι άλλο θα το αντέξω!!!

Αλλεπάλληλα είναι τα... χτυπήματα που δέχεται κάτω από το τραπέζι η Ζάκυνθος, μια και η παραμονή της στην κατηγορία έχει πειράξει αρκετές ομάδες. Πάμε να δούμε το ρεπορτάζ της mikriliga.com για το θέμα αυτό: 

"Την ενεργοποίηση της ποινής που προβλέπει την αφαίρεση δύο βαθμών από τη Ζάκυνθο αιτήθηκαν στην ΕΠΟ οι ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, Τύρναβος και Αιγινιακός!

Έφεση κατέθεσε την Πέμπτη η νομική υπηρεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας για την ενεργοποίηση των ποινών στη Ζάκυνθο και αφαίρεση δύο βαθμών, ζητώντας έτσι μ' αυτό τον τρόπο να εφαρμοστεί η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που γνωστοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε λίγες ώρες πριν την τέλεση του αγώνα της περασμένης Δευτέρας.
Η υπόθεση δεν αφορά μόνο στον αγώνα της Αναγέννησης με τη Ζάκυνθο που κακώς ορίστηκε και βάσει του κανονισμού θεωρείται δεδομένο το -2 αλλά και το παιχνίδι της Ζακύνθου με τον Πιερικό όπου πρέπει να επιβληθεί βάσει των κανονισμών επιβολής κυρώσεων και των δεδικασμένων η ποινή των -3 και στις δυο ομάδες, παρότι η τελευταία έχει αποσυρθεί.
Έφεση κατέθεσαν μαζί με την Αναγέννηση και οι νομικές υπηρεσίες του Αιγινιακού και του Τυρνάβου.
Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου