Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: "Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας"

Στον κόσμο και στην προσπάθεια των παικτών του στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ντάνι Ακίνο. Αναλυτικά:




Ντάνιελ Ακίνο  - Προπονητής ΑΠΣ Ζάκυνθος
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για αυτήν την μεγάλη επιτυχία που διατήρησαν την ομάδα στην Β’ Εθνική σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα. Η επιτυχία τους παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν σκεφτούμε και τις δυσκολίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Υπάρχει πολύς κόσμος γύρω από την ομάδα που έχει το δικό του μερίδιο στην επιτυχία και την βοηθάει και την στηρίζει. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο».
Για την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και την παραμονή της ομάδας:
«Έγινε απονομή δικαιοσύνης με αυτό το αποτέλεσμα. Η ομάδα με την πορεία που είχε στο πρωτάθλημα δικαιούταν να παραμείνει. Θα μπορούσε να πάει στα πλέι οφ ανόδου. Τα πλέι οφ χάθηκαν για λεπτομέρειες και στην συνέχεια έπρεπε να παίξουμε στα πλέι άουτ. Έπρεπε να βάλεις στην νοοτροπία των ποδοσφαιριστών ότι θα έπρεπε να παίξουν σε μια δύσκολη διαδικασία και να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία».


Απόστολος Χαραλαμπίδης - Προπονητής Τυρνάβου 
 «Δύσκολα ήταν για εμάς τα πράγματα από το 82’ που δεχτήκαμε το γκολ. Βγήκαμε λίγο μπροστά να πιέσουμε για κάποια φάση, ώστε να ισοφαρίσουμε τον αγώνα και εκεί τελείωσαν όλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ζάκυνθο για την παραμονή της. Το μυαλό μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον Αγροτικό Αστέρα για την σωτηρία μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κόουτς για την παραμονή της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου