Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει... χωρίς το Καταστάρι - Δηλώσεις του Δ. Κορωνιού

Δεν ευδοκίμησε τελικά η προσπάθεια για συγχώνευση μεταξύ των σωματείων ΑΟΠ Ζακυνθιακός (Γ΄ Εθνική) και ΑΟ Κατασταρίου (Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Ζακύνθου).
Η διοίκηση του Ζακυνθιακού είχε μία ιδέα για συγχώνευση με την ομάδα του πρώην Δήμου Αλυκών και την έριξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Χθες (Παρασκευή 19/06) αναμενόταν στο νησί ο Πρόεδρος του ΑΟ Κατασταρίου, Αντώνης Ποταμίτης, όμως αυτό δεν έγινε και σήμερα στο έκτακτο ΔΣ εκπροσωπήθηκε από αντιπρόσωπό του, ενώ αυτός μέσω SKYPE ανέλυσε στα υπόλοιπα μέλη το πλάνο.
Όμως με ψήφους 8 έναντι 2 η πρόταση αυτή δεν πέρασε κι έτσι το deal δεν πραγματοποιήθηκε!

Δηλώσεις Διονύση Κορωνιού (Πρόεδρος ΑΟΠ Ζακυνθιακού)
Στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΕΡΜΗ 91,8 "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ" μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος  του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, Διονύσης Κορωνιός. Ο Πρόεδρος, για το επίμαχο θέμα, τόνισε τα εξής: "Η ιδέα που είχαμε για συγχώνευση των δύο σωματείων, απορρίφθηκε σήμερα από το σωματείο του Κατασταρίου".
Για το πως θα πορευτεί η ομάδα του τη νέα αγωνιστική περίοδο, είπε: "Δυστυχώς τα πράγματα για την Ελληνική οικονομία δεν είναι καθόλου καλά και δεν γνωρίζουμε αν την Δευτέρα οι Τράπεζες θα είναι ανοικτές. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, τη δεδομένη στιγμή, το τελευταίο πράγμα που απασχολεί έναν παράγοντα είναι το μέλλον της ομάδας του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου