Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Δύσκολη φαντάζει η συνεργασία με Ζακυνθιακό!

Συνάντηση είχαν σήμερα Παρασκευή (26/06) το πρωί στο STRADA COFFEE (στο ισόγειο του ξενοδοχείου STRADA MARINA) για αρκετές ώρες ο Πρόεδρος του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, Διονύσης Κορωνιός και οι Κώστας Μυλωνάς (Μέλος) και Άγγελος Κακουλίδης (Γενικός Αρχηγός) του ΑΟ Λεβάντε (φωτό).

Το θέμα συζήτησης, φυσικά, η πιθανότητα συνεργασίας τη νέα αγωνιστική χρονιά των δύο ομάδων που θα εκπροσωπήσουν το νησί στην Γ΄ Εθνική.
Λόγω του ότι τα οικονομικά των ομάδων και της χώρας μας γενικότερα είναι σε κακή μοίρα, οι δύο διοικήσεις προσπαθούν να βρουν την ιδανικότερη λύση έτσι ώστε να κατεβάσουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αξιοπρεπώς τις ομάδες τους!
Έτσι τις τελευταίες ημέρες και μετά το... "ναυάγιο" συνεργασίας του ΑΟΠ Ζακυνθιακού και ΑΟ Κατασταρίου, οι δύο ομάδες της Γ΄ Εθνικής, κάνουν ενέργειες να "ενωθούν" για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα οικονομικά δεδομένα της κατηγορίας.
Και εδώ υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν δυσκολίες. Μπορεί το ΔΣ του ΑΟ Λεβάντε να πήρε ομόφωνη απόφαση για συνεργασία, στέλνει όμως το... "μπάλακι" στη Γενική Συνέλευση και στους φιλάθλους του χωριού για να πάρουν την τελική απόφαση.
Και από τη σημερινή συνάντηση των παραγόντων και των δύο ομάδων δεν βγήκε κάτι το θετικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου