Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ψηφίστηκαν διοικητικός & οικονομικός απολογισμός, καθώς και ο προϋπολογισμός - Αιφνιδίασε ο Μαλιούφας! (Photos)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ζακύνθου στα γραφεία της Ένωσης, στο Γαϊτάνι.
Από τα 30 εγγεγραμένα σωματεία παραβρέθηκαν τα 21, ενώ από την Ένωση έλειπε μόνο ο Ανδρέας Κοτσώνης.
Τα σωματεία Νέα Σάντα/Απέναντι, Θύελλα Αμπελοκήπων, Καλαμάκι, Κοιλιωμένος και Κεραυνός Βουγιάτου δεν είχαν στείλει αντιπροσώπους, ενώ ο ΑΠΣ Ζάκυνθος έστειλε το έγγραφο για τον αντιπρόσωπο τα ξημερώματα της Κυριακής (2:23) και ως εκ τούτου δεν είχε δικαίωμα ψήφου (μόνο λόγου).
Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, Κώστας Μαρίνος Ξανθός ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι, ξεκίνησε την ομιλία του με το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα μας!
Επίσης, έδωσε τα συγχαρητήριά του στις τρεις ομάδες μας (ΑΠΣ, Ζακυνθιακό και Λεβάντε), ενώ τόνισε ότι το υπουργείο διαθέτει ΜΟΝΟ 540.000€ για όλες τις Ενώσεις για επιχορήγηση των ομάδων!!! Επίσης, τόνισε ότι με παρουσία αντιπροσωπείας στον υπουργό Σταύρο Κοντονή του ζητήθηκε να υπάρξει βοήθεια για έργα στο Ενωσιακό γήπεδο.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης, με τον Αντιπρόεδρο Λεωνίδα Μαλιούφα να μιλάει τελευταίος και να αιφνιδιάζει πρώτα τους συναδέλφους του στην Ένωση και κατ' επέκταση τους αντιπροσώπους των ομάδων. Συγκεκριμένα, ο κ. Μαλιούφας τόνισε ότι είναι τιμή του που βρίσκεται ως γιατρός στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος και θα συνεχίσει να βοηθάει όσο του ζητηθεί. Επίσης τόνισε ότι στη θέση του Αντιπροέδρου θα είναι μέχρι τις επόμενες εκλογές της Ένωσης!
Έντονη ήταν η αντιπαράθεση του Προέδρου του Παναρτεμισιακού, Μπάμπη Ραυτόπουλου με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κώστα Μαρίνο Ξανθό όταν έθεσε θέμα παλιών οφειλών των σωματείων που έχουν διαγραφεί επίτηδες από την ΕΠΣ αλλά καθώς ότι το έγγραφο της οικονομικής επιτροπής δεν είχε σφραγίδα και υπογραφή!
Δεν στάθηκε μόνο σε αυτό αφού εξαπέλυσε επίθεση στο πρόεδρο γα την μη παρουσία του στους αγώνες του ΑΠΣ Ζάκυνθος με τους τόνους από τις δύο πλευρές να ανεβαίνουν επικίνδυνα!
Τέλος, σε ότι αφορά τις τοποθετήσεις των αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος του ΑΟ Τσιλιβή τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που δεν κάλυψαν το Παιδικό πρωτάθλημα, ενώ και κάποιοι άλλοι τόνισαν ότι δεν καλύπτεται σωστά και τα τοπικά πρωταθλήματα!
Στο σημείο αυτό το λόγο ζήτησε ο συνάδελφος Δημήτρης Πέττας, επί προσωπικού, αλλά ο Πρόεδρος της Ένωσης ΔΕΝ του έδωσε το λόγο!!! Γιατί άραγε;
Στη συνέχεια έγινε ψηφοφορία πρώτα για τον διοικητικό απολογισμό όπου ψηφίστηκε ομόφωνα από τις 19 ομάδες που ήταν στην αίθουσα. Στο θέμα του οικονομικού απολογισμού ο Παναρτεμισιακός δήλωσε παρών αφού ο κος Ραυτόπουλος δεν καλύφθηκε στο θέμα των παλιών οφειλών! Επί της διαδικασίας ο απολογισμός πήρε 17 ΝΑΙ και ένα παρών! Στη συνέχεια ψηφίστηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός για το νέο έτος και ψηφίστηκε ομόφωνα με 18 ΝΑΙ.

ΣΧΟΛΙΟ συντάκτη
Είναι ντροπή και αχαριστία από κάποια μέλη της Ένωσης (που γράφουν διάφορα σχόλια στο facebook) αλλά και των παραγόντων των ομάδων να τα βάζουν με τους εργαζόμενους δημοσιογράφους που πολλές φορές δεν έχουν βενζίνη να πάνε από τη χώρα στο Ρόιδο για να καλύψουν έναν αγώνα!!!
Γιώργος Αναγνωστόπουλος
 































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου