Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

«Δεν θα υπήρχε Σπάρτη χωρίς Γιαννακόπουλο»!

Στη μεγάλη σημασία που έπαιξε για την Σπάρτη η χρηματοδότηση απ’ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εστίασε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Βουζιώτης. Τι είπε για το... αύριο.

Όλη η Σπάρτη γιορτάζει από χθες την μεγάλη άνοδο –με καθυστέρηση ενός χρόνου- στην Γ’ Εθνική. Μια επιτυχία που όπως παραδέχεται ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Βουζιώτηςδεν θα είχε επιτευχθεί αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έδειχνε ζήλο να χρηματοδοτήσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.
«Αν δεν υπήρχε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν θα υπήρχε η ομάδα της Σπάρτης. Η πόλη στήριξε την προσπάθεια σε όλους τους τομείς και ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας. Αγαπάει τον τόπο του και το έχει δείξει ο ίδιος και η οικογένειά του τα τελευταία χρόνια. Τώρα ζούμε ένα όνειρο. Είχαμε 3.000 Λάκωνες με παλμό και να λειτουργεί ως 12ος παίκτης μέσα στο γήπεδο. Όλη η πόλη της Σπάρτης ανταποκρίθηκε. Επιχειρηματίες, καταστήματα, ο δήμος Σπάρτης, η περιφέρεια έβαλαν χρήματα για να μετακινηθεί ο κόσμος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βουζιώτης στο sport-fm.gr.
Όσο για την επόμενη μέρα, οι ιθύνοντες μιλούν ανοιχτά για άνοδο στη Football League με το... καλημέρα: «Πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός και όπως είπε και ο κ. Γιαννακόπουλος, εμείς προχωράμε και για τη Β’ εθνική. Πιστεύω ότι θέλει πολλή δουλειά, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στους ποδοσφαιριστές μας».

mikriliga.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου