Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μία λαμπρή βραδιά όπως του άξιζε! (Photos)

Προσθήκη λεζάντας
Μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε όλους εμάς που βρεθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο οινοποιείο Καλλίνικας που ανήκει στην οικογένεια Βούλτσου, στο Καλλιπάδο.

Εκεί ο ένας εκ των οικοδεσποτών Σάκης Βούλτσος (Παλαίμαχος του ΑΠΣ) μαζί με τους παλιούς του συμπαίκτες φιλοξένησαν τους παίκτες που κράτησαν την ομάδα στην Β΄ Εθνική, λίγες ώρες πριν οι τελευταίοι αναχωρήσουν από το νησί για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Πολλοί ήταν αυτοί που πήραν το λόγο, με πρώτο τον Πρόεδρο της ομάδας, Στέλιο Γούναρη ο οποίος όση ώρα μίλησε ευχαριστούσε όσους βοήθησαν την ομάδα.
Επίσης, τον λόγο πήραν και οι: Ντάνι Ακίνο (προπονητής), Λεωνίδας Μαλιούφας (Γιατρός ομάδας), Λευτέρης Νιοτόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης), Βαγγέλης Βανταράκης (Εκπρόσωπος υφυπουργού αθλητισμού), Διονύσης Παλαδινός (Εκπρόσωπος Δημοτικής Αρχής) Γιάννης Μουζάκης (Πρόεδρος Παλαιμάχων), Μάκης Πυλαρινός (Παλιός ποδοσφαιριστής και μέλος Δ.Σ Βετεράνων), Χρήστος Ξένος- Κάπτεν (επιχειρηματίας), Νίκος Γιαννούλης (Μέλος Δ.Σ.), Μαρία Μπιάζη (Φίλαθλος της ομάδος) και Κώστας Οικονόμου (Ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΑΠΣ).
Στο τέλος της όμορφης βραδιάς οι Παλαίμαχοι μαζί με την τωρινή διοίκηση έκοψαν την τούρτα που έγραφε επάνω "ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-Β΄ΕΘΝΙΚΗ-2015".
Μπράβο σε ΟΛΟΥΣ!!!









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου