Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Νεκρός από ανακοπή 51χρονος εκπαιδευτικός στην Αμαλιάδα

Την τελευταία του πνοή άφησε o 51χρονος εκπαιδευτικός Aπόστολος Αποστολόπουλος από τηνΑμαλιάδα, προδομένος από την καρδιά του την ώρα που έπαιζε μπάσκετ με τον 8χρονο γιο του στο κλειστό γυμναστήριο της Αμαλιάδας


Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews.com, ο 51χρονος σωριάστηκε ξαφνικά στο παρκέ. Αμέσως οι άνθρωποι του σταδίου και όσοι άλλοι ήταν εκεί, έτρεξαν να του προσφέρουν βοήθεια καλώντας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα, αφού οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του, ο οποίος πιθανότατα προήλθε από ανακοπή καρδιάς. 


Θρήνος στην Αμαλιάδα

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος είχε υπηρετήσει σε δημοτικά σχολεία της Αμαλιάδας και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν αποσπασμένος στο γραφείο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον Πύργο.

Παντρεμένος με την επίσης δασκάλα Αναστασία Φλεβοτόμου είχαν αποκτήσει ένα γιο που είναι 8 χρονών σήμερα.

Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε αστραπιαία στον κύκλο των εκπαιδευτικών και προκάλεσε σοκ, όπως και στην κοινωνία της Αμαλιάδας που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε προγραμματιστεί η κηδεία του, καθώς έπρεπε να τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά, αφού πρέπει να μεταφερθεί η σορός του στην Πάτρα για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Η εφημερίδα «Πατρίς» και το patrisnews.com εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου στην Αμαλιάδα. 


Μαρία Καραμπάτση - patrisnews.com


ΥΓ: Η δημοσιογραφική ομάδα του zantesport.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου