Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στην ΑΕΛ ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ!

Η ΑΕΛ "δουλεύει" το θέμα της ενίσχυσης της ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα έχει επτά "κλεισμένους" παίκτες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 
Όσον αφορά τους παίκτες που έχει κλείσει η ΑΕΛ είναι ο Μανώλης Μονιάκης, ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, ο Δημήτρης Καπός, ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, ο Χρήστος Κοντοχρήστος και ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη η ΑΕΛ έχει αποκτήσει και επίσημα τον Τζόελ Τσιμπάμπα.

Μανώλης Μονιάκης
Ο Μανώλης Μονιάκης είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1988 και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Εργοτέλη και στην συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2006 μετακινήθηκε στον ΟΦΗ. Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2011, ο Ολυμπιακός απέκτησε το Μανώλη Μονιάκη από τον ΟΦΗ και τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού στην Κέρκυρα, αλλά ο Μονιάκης είχε ελάχιστες εμφανίσεις με την φανέλα των Φαιάκων και δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και από τον Ολυμπιακό, για να επιστρέψει και πάλι στον ΟΦΗ, όπου ανήκε μέχρι πρότινος.

Γεννάδιος Ξενοδόχοβ
Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηρόδοτο, στον Εργοτέλη, στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, στον ΟΦΗ, στο Θρασύβουλο, στη Δόξα Δράμας ενώ την περσινή σεζόν προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στην Ζάκυνθο. Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ είναι γεννημένος στις 30 Μαΐου 1988 στην Τιφλίδα της Γεωργίας, αλλά από μικρός βρέθηκε στην Κρήτη, ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του ΟΦΗ.

Δημήτρης Καπός
Ο επιθετικός Δημήτρης Καπός είναι γεννημένος στις 28 Αυγούστου το 1993 και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Οπούντιο Μαρτίνου, στη Γ' Εθνική, όπου και σημείωσε 7 γκολ σε 26 ματς! Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στον Λεβαδειακό. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα του κάμπου και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Football League.

Δημήτρης Κομεσίδης
Ο Δημήτρης Κομεσίδης γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 στην Αλεξανδρούπολη και έχει ύψος 1.83 και βάρος 75 κιλά. Αποχώρησε από τη Ξάνθη μετά από έξι συνεχόμενες χρονιές παρουσίας, ενώ έπαιξε δανεικός νωρίτερα στην ΠΑΕ Θράκη (2007-2008) και τον Παναιτωλικό (2008-2009). Ο Εβρίτης πολυθεσίτης αμυντικός, έχει αγωνιστεί ακόμα και ως αμυντικός χαφ, την σεζόν 2014-2015 είχε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague, αγωνιζόμενος για 38 λεπτά, ενώ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Μετρά συνολικά 80 συμμετοχές με την φανέλα της Ξάνθης σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος
Ο Κώνσταντίνος Νικολόπουλος  είναι γεννημένος στις 30 Νοεμβρίου 1993, έχει ύψος 1,72 αγωνίζεται στα αριστερά και τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε Ζάκυνθο, ΑΕΚ και Πανηλειακό

Χρήστος Κοντοχρήστος
Ο Χρήστος Κοντοχρήστος γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 είναι αμυντικός έπαιξε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Παναχαϊκή, ενώ έχει περάσει και από Λαμία, Πανιώνιο στο παρελθόν.

Χαράλαμπος Οικονομόπουλος 
Ο κεντρικός αμυντικός μέσος Χαράλαμπος Οικονομόπουλος γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1991, έχει ύψος 1,84 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Άρη Θεσσαλονίκης με τον οποίο είχε 38 συμμετοχές στη Super League. Έχει αγωνιστεί ακόμα στο Βύζαντα Μεγάρων την σεζόν 2012-13 έχοντας 17 συμμετοχές και την περίοδο 2014-2015 αγωνίσθηκε στα Χανιά, με τα οποία είχε 25 συμμετοχές στη Football League. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου