Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ: Δεν πάω πουθενά, πουθενά εδώ θα μείνω!!!

Ο Στέλιος Λιβέρης αν και αρχικά ακούστηκε ότι είχε συμφωνήσει σε όλα με το ΔΣ του ΑΟ Τσιλιβή, τελικά συνεχίζει για 3η  συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά στον ΑΟΠ Ζακυνθιακό!!!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας, μοιραία έφεραν πολλές ανακατατάξεις και στο ποδόσφαιρο του νησιού μας.
Σε ότι αφορά τον Ζακυνθιακό (στον οποίο αναφέρεται το συγκεκριμένο ρεπορτάζ), έγιναν επαφές με τις διοικήσεις των ΑΟ Κατασταρίου και ΑΟ Λεβάντε για συγχώνευση-συνεργασία, αλλά δεν έγινε τίποτα τελικά. Αποτέλεσμα αυτών ήταν με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Κορωνιός έκανε γνωστό ότι δεν μπορεί αυτός και οι συνεργάτες του να κατεβάσουν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική και αυτή γυρίζει και πάλι στον ιδρυτή της, Στράτο Κουρούμαλο. Αυτά πριν από ένα μήνα, περίπου. Στον διάστημα αυτό μεσολάβησαν πολλά, γεγονότα που "ανάγκασαν" τον κ. Κορωνιό να δραστηριοποιηθεί και πάλι (κοινώς τον... πείσμωσαν) και να συνεχίσει ως Πρόεδρος της ομάδας!
Μάλιστα, με συνοπτικές διαδικασίες "τελείωσε" το θέμα του Στέλιου Λιβέρη και ο παίκτης που ήταν μία ανάσα από την απόκτησή του από τον ΑΟ Τσιλιβή, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για 3η συνεχόμενη χρονιά στον Ζακυνθιακό. 
Απ΄ ότι φαίνεται, σειρά θα πάρει και ο Μάριος Κωστάκης, ενώ ερωτηματικό υπάρχει στο που θα αγωνιστεί ο Στάθης Καραμαλίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου