Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Επιστρέφει στον Σ. Κουρούμαλο και στην Α΄ Κατηγορία!!!

Είναι οριστικό!!! Ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός μετά από μία επιτυχημένη (αγωνιστική) χρονιά στην Γ΄ Εθνική, επιστρέφει και πάλι στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου!!!

Οι τελευταίες ραγδαίες οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας επηρέασαν κι το χώρο του ποδοσφαίρου,. Μπορεί η εκπρόσωπος του νησιού μας να κατέλαβε την 4η  θέση στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όμως η οικονομική κατάσταση που επικρατεί δεν είναι αυτή που θα την οδηγήσει  και πάλι στην κατηγορία.
Ο Πρόεδρος, Διονύσης Κορωνιός και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης τα έβαλαν κάτω και είδαν ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν εις πέρας και αυτή τη χρονιά.
Έτσι, αποφασίστηκε την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουλίου δια χειρός του κ. Κώστα Κοντονή τα βιβλία και τα δελτία της ομάδας να επιστραφούν στον ιδιοκτήτη του Ζακυνθιακού, Στράτο Κουρούμαλο!
Ο κ. Κουρούμαλος λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο... ρυθμιστής του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού θα είναι προπονητής στον ΑΟ Κατασταρίου (θα πάει για πρωτάθλημα) και ιδιοκτήτης του ΑΟΠ Ζακυνθιακού και Εσπέρου.
Για τον Έσπερο που ανέβηκε φέτος στην Α΄ Κατηγορία, υπάρχει μία σκέψη να παίξει και πάλι στην Β΄ Κατηγορία, αφού είναι δύσκολο ο κ. Κουρούμαλος να κρατήσει... τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη!
Ίδωμεν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου