Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Τελικά θα αγωνιστεί στην Α΄ Κατηγορία!

Πολλά... σήριαλ έχουν ακουστεί από τότε που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός κατετάγη στην 4η  θέση της βαθμολογίας του 3ου Ομίλου.

Συγκεκριμένα, στην αρχή ακούστηκε ότι θα γίνει συγχώνευση με τον ΑΟ Κατασταρίου, με τους δύο Προέδρους (Κορωνιό & Ποταμίτη) τελικά να μην τα βρίσκουν. Επόμενο βήμα ήταν να γίνει συγχώνευση με τη δεύτερη ομάδα του νησιού μας που ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική, τον ΑΟ Λεβάντε, αλλά και αυτή η περίπτωση ναυάγησε!
Ο κ. Κορωνιός με ανακοίνωσή του στα τοπικά ΜΜΕ έκανε γνωστό ότι η ομάδα επιστρέφει στον κ. Κουρούμαλο και όλοι ξέραμε ότι θα αγωνιστεί και πάλι στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Όμως, οι κ. Κουρούμαλος & Ποταμίτης είχαν την σκέψη να κατεβάσουν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, κάτι που δεν ευδοκίμησε, αφού υπήρξαν αντιδράσεις από Καταστάρι μεριά!
Έτσι ο Ζακυνθιακός θα αγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία, ο Έσπερος στην Β΄ και ο κ. Κουρούμαλος θα είναι προπονητής στον ΑΟ Κατασταρίου. Και ζήσαμε όλοι καλά και αυτοί... καλύτερα!!!
ΥΓ: Βέβαια, ας κρατήσουμε... μικρό καλάθι, γιατί οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει στην Γ΄ Εθνική!!!
Καλό; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου