Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ: "Ευχαριστώ αυτούς που έκαναν τον Ζακυνθιακό μεγάλο"

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο ιδρυτής του Ζακυνθιακού εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τον πρόεδρο Διον. Κορωνιό αλλά και το υπόλοιπο Συμβούλιο για την διετή καταπληκτική πορεία της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Θέλω μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές να εκφράσω και να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έκαναν τον Ζακυνθιακό μεγάλο! Μου είναι δύσκολο να μεταφέρω όλα αυτά που νιώθω μέσα από λέξεις ενός κειμένου! Η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια ήταν για την ομάδα ότι καλύτερο μπορούσε να της τύχει. Πράγματι η ομάδα απέκτησε κύρος και αναγνώριση έξω από το νησί κάτι που δεν έγινε εντός! Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο της ομάδας Διον. Κορωνιό για την προσπάθεια που κατέβαλε "ματώνοντας¨ οικονομικά! 
Ο κος Κορωνιός ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να επιδείξει σε επίπεδο παραγόντων το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο, ήταν όμως μόνος απέναντι σε όλους! ένα ευχαριστώ είναι λίγο, ξέρω ότι πρόσφερε πολλά, απογοητεύθηκε γιατί δεν είχε τις απαιτούμενες βοήθειες. Η πόρτα του Ζακύνθιακού της δικής του ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή και θα τον περιμένει γιατί ο Ζακυνθιακός είναι πλέον ένα κομμάτι της ζωής του! 
Θέλω να ευχαριστήσω το υπόλοιπο Δ.Σ. που κατάφερε με πολύ προσπάθεια να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αυτά τα δύο χρόνια πάλεψαν. μόχθησαν και στο τέλος δικαιώθηκαν. 
Θέλω να ευχαριστήσω τους νεαρούς παίκτες βγαλμένους από τα σπλάχνα της ομάδας που έβαλαν "πλάτη" και παρά τις δυσκολίες κατάφεραν να διακριθούν και να φτάσουν ψηλά. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημοσθένη Αγγελάκη για την καταπληκτική χρονιά και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο Αντωνόπουλο και Παν. Γουσέτη για την ονειρική φετινή χρονιά και για αυτά που μας πρόσφεραν. Επίσης τους λιγοστούς φίλους της ομάδας για την βοήθεια που πρόσφεραν! 
Στράτος Κουρούμαλος

1 σχόλιο:

  1. Κύριε κουρουμαλε,...καλα τα ευχαριστώ για αυτούς που βάζουν λεφτά...αλλά θα περιμέναμε να ακούσουμε και ενα ευχαριστώ για ολα αυτά τα παιδιά που πέρασαν απο την ομάδας σας και βοήθησαν πολυ στο να γίνει μεγάλη όπως λέτε....όταν περνάμε την ομαδα και την βγάζαμε Τετάρτη εθνική με μπαράζ ανόδου...η μόνη ομάδα νομίζω που ανέβηκε με μπαράζ....αν δε κάνω λάθος γιατι δε αχολουμε εδώ και πολλα χρονια με το ζακυνθινό ποδόσφαιρο γιατι δε μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργούν οι παράγοντες...χωρίς σεβασμό σε παιδιά που έχουν περάσει απο τις ομάδες τους και έχουν βοηθήσει και μάλιστα χωρίς κανένα όφελος.....μετά τιμής πανας Νίκος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή