Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΑΓΕΖ: Δεν κατεβαίνει στην Γ΄ Εθνική! – «Συγγνώμη» από τη διοίκηση

Φωτό αρχείου
Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε όταν το μάθαμε, αλλά τελικά είναι…  οριστικό!!!
Πριν λίγες ημέρες υπήρξε η σκέψη από τους διοικούντες της ΑΓΕΖ, στο μπάσκετ, να μην κατεβάσουν την ομάδα για 4η  συνεχόμενη χρονιά την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, κυρίως για οικονομικούς λόγους.
Όμως οι προσπάθειες που έκαναν για να βρεθεί λύση και η ομάδα να συνεχίσει, αξιοπρεπέστατα, στην κατηγορία δεν βρήκαν συμπαραστάτες!

Βάσει του καταστατικού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) η ΑΓΕΖ αφού αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, πέφτει αυτομάτως δύο κατηγορίες, οπότε θα πρέπει να αγωνιστεί στην Α2  ΕΣΚΑΗ.
Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του zantesport, τα πράγματα έχουν αλλάξει και η ΑΓΕΖ θα αγωνιστεί στη γνώριμη γι αυτήν Α1 ΕΣΚΑΗ!
Ένας εκ των παραγόντων που «τρέχει» την ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της, ο Νίκος Θεοδωρίτσης απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση στα γραφεία μας:

«Πραγματικά θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά που συντροφεύσατε την ομάδα μας αυτά τα 3 χρόνια στο ταξίδι της στην Γ εθνική , είναι σίγουρο ότι με την συνεχή-καθημερινή προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας δώσατε προστιθέμενη αξία στις προσπάθειες μας για την καλλιέργεια του Μπάσκετ στην Ζάκυνθο που τόσο αγαπάμε.
Είναι σίγουρο ότι η σχέση μας ήταν αμφίδρομη, υπήρχε αλληλοσεβασμός και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι πάντα είσασταν στο πλευρό του συλλόγου μας με διακριτικότητα και χωρίς να εμπλακείτε σε συζητήσεις και καταστάσεις που δεν αφορούσαν  τον αθλητισμό και το μπάσκετ.
Στα 3 αυτά χρόνια που πέρασαν σφίξαμε πολλές φορές τα δόντια για να ανταπεξέλθουμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις και εγώ θα χαρακτήριζα τις προσπάθειες των μελών του Δ.Σ σαν την προσπάθεια του μαραθωνοδρόμου που δεν  έχει την δυνατότητα να τερματίσει σε κάποια περίοπτη θέση, αλλά έχει την κουλτούρα ότι πρέπει να τερματίσει τον αγώνα στον οποίο  αποφάσισε να συμμετάσχει.
Έτσι  λοιπόν  μετά τον δύσκολο τερματισμό αυτή της κούρσας (που κράτησε 3 χρόνια)  μετρήσαμε τις δυνάμεις μας (όπως οφείλαμε να το κάνουμε) και διαπιστώσαμε ότι ήταν η στιγμή που θα έπρεπε να σταματήσουμε, πριν καταστούμε γραφικοί και αφερέγγυοι.
Σαν άνθρωποι, σαν ενεργοί επιχειρηματίες και εργαζόμενοι  όλοι εμείς ,που σαν μια παρέα χρόνια τώρα διαχειριζόμαστε την ΑΓΕΖ, δίνουμε κάθε μέρα τις εξετάσεις μας στην κοινωνία μέσα στα πλαίσια αρχών και κανόνων, σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια πρέπει να τιμούμε τις συμφωνίες μας , να τιμούμε τις συνεργασίες μας, να τιμούμε και να μνημονεύουμε αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας (όπως κατ’ επανάληψη έχουμε κάνει) και τελικά  ο χρόνος θα κρίνει τα σωστά και τα λάθη του καθενός μας.

Και πάλι ταπεινά ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου