Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φιλική νίκη (3-0) επί της Δόξας Μαυροβουνίου (Photos)

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες Τετάρτη 26 Αυγούστου η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, επικρατώντας (στην επανάληψη) με 3-0 της Δόξας Μαυροβουνίου, στον Παλιό Αγ. Αθανάσιο.

Η ομαδα της Ζακυνθου με τον βοηθο προπονητη Δημητρη Νολη επικεφαλη παρεταξε 2 ενδεκαδες ανα ημιχρονο για να δωσει την ευκαιρια στον τεχνικο να βγαλει τα συμπερασματα που χρειαζεται.. Στον αντιποδα τωρα το τεχνικο διδυμο της Δοξας Μαυροβουνιου Κουκουλης-Κοκοζογλου εφυγε απο το γηπεδο με παραπανω απο θετικες εντυπωσεις και συμπερασματα για την αποδοση των παικτων τους αφου η διαφορα κατηγοριων και εμπειριας παικτων ειναι πολυ μεγαλη μεταξυ των δυο αντιπαλων. Παρολαυτα οι παικτες του Μαυροβουνιου εδειξαν οτι βρισκονται σε πολυ καλο επιπεδο και θα αποτελεσουν σιγουρα εναν δυσκολο αντιπαλο για καθε ομαδα .
Στο τεχνικο μερος του αγωνα το πρωτο μερος βρηκε τους δυο αντιπαλους με λευκη ισοπαλια ενω στην επαναληψη και στο 60' και επειτα οι παικτες της Ζακυνθου σαφως πιο προπονημενοι δειχνοντας την αντοχη και εμπειρια τους εκλεισαν τους αντιπαλους τους στην περιοχη τους πετυχαινοντας και 3 τερματα . Το 1-0 ο Ορφανιδης και το 2-0 και 3-0 ο Μπαλαμπανος.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ Χαραλαμπιδης, Γραικος, Τηλιοπουλος, Κυριακιδης, Μουρατιδη, Δοντσιος, Νικιτς, Λεκκας Ορφανιδης Καρδαρης, Σαμαρης
Β ημιχρονο Καραπανος Μπαλαμπανος, Γερανιος, Μπακατσελος, Αργυροπουλος Καψασκης Παναγιωτοπουλος Μπακανης, Αναστασιαδης ,Τσανακτσογλου

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Λεοντιαδης Λεσι,Πολυτιδης Ουραν Σεχι, Τουρατζιδης Παπαιωαννου Ματθαιος Αλεξανδριδης Ρωμανος Χαραλαμπιδης Γιαννης Κοτσαριδης Καραγκιαουρης Μουρουζιδης. 
(αλλαγες) Ελεζι, Κρατζης Κουκουλης Μεγας Τελιανιδης Κουκτουρας Παπαθανασιαδης.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΟΛΗ (βοηθος προπονητη ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ): «Εχουμε κλεισει την πρωτη εβδομαδα της προετοιμασιας μας στο βουνο. Εχουν ερθει πολλοι παικτες υπο δοκιμη και αυτος ο αγωνας με το φιλικο Σωματειο του Μαυροβουνιου ηταν μια ευκαιρια για εμας να βγαλουμε καποια συμεπερασματα για τα παιδια που παρακολουθουμε τα οποια γινονται ανα 2ημερο.
Ο κορμος της ομαδος δεν εχει σχηματιστει ακομη. Ξεκινησαμε αρκετα αργα αλλα μας βοηθαει πολυ το γεγονος οτι το πρωταθλημα οπως και το κυπελλο θα αργησουν να ξεκινησουν. 
Την Παρασκευη ερχεται και ο Χαλιντ Καραμα και την Κυριακη θα ενσωματωθουν στην αποστολη ακομη 6-7 παικτες που ανηκουν στο ροστερ της ομαδος με κορυφαιο τον Ζαιρι. 
Για την επομενη εβδομαδα εχουμε κλεισει κι αλλες φιλικες αναμετρησεις με πρωτο αυτο της Τεταρτης με τον Απολλων Καλαμαριας. 
Η ομαδα του Μαυροβουνιου μπορω να πω οτι σταθηκε πολυ καλα στο υψος των περιστασεων τους ευχαριστουμε για το ταξιδι που εκαναν για να ερθουν να αγωνιστουν μαζι μας και τους ευχομαστε καλη επιτυχια στο πρωταθλημα τους».


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΣΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ (τεχνικου Δοξας): «Σημερα η ομαδα μου εδωσε το πρωτο φιλικο τεστ για την νεα χρονια. Παρολες τις απουσιες που ειχαμε βασικων παικτων του ροστερ μας ειδα οτι οι παικτες μου ξεπερασαν τις προσδοκιες που ειχα γι αυτους. Επαιξαν πολυ δυνατα παρολο που πολλες φορες αναγκαστηκαν να παιξουν σε θεσεις που δεν γνωριζουν αφου ελειπαν βασικοι παικτες της ομαδος. Σιγουρα ηταν μια μεγαλη προκληση και μια μεγαλη ευκαιρια κυριως για τους πολυ νεαρους παικτες μας να αγωνιστουν αντιμετωποι με παικτες ομαδος football League. Σιγουρα οι παικτες της Ζακυνθου φανερα πιο προπονημενοι και εμπειροι αγωνιστηκαν πιο δυνατα . Εγω με τον συνεργατη μου Γιωργο Κοκοζογλου βγαλαμε τα συμπερασματα μας τα οποια ειναι πολυ θετικα κια συνεχιζουμε κανονικα την προετοιμασιας μας στην οποια μεσα εχουμε ακομη αρκετα φιλικα τεστ με επομενο το Σαββατο με τον Μ. Αλ. Δροσερου. Ευχαριστουμε πολυ το φιλικο Σωματειο της Ζακυνθου για την ευκαιρια που μας εδωσε να αντιμετωπισουμε μια ομαδα που ανηκει στα μεγαλα σαλονια των Εθνικων κατηγοριων».


Ευχαριστήριο Δόξας Μαυροβουνίου
«To ΔΣ της Δοξας Μαυροβουνιου ευχαριστει θερμα το φιλικο Σωματειο της ΑΠΣ Ζακυνθου για την πραγματοποιηση του μταξυ τους φιλικου αγωνα στο γηπεδο του Παλαιου Αγ. Αθανασιου.
Με Τιμη
Ο προεδρος
Τεο Δανιηλιδης».


Αποστολή:  ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου