Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΙ: Και πάλι μαζί!!!

Ο Σπύρος Δημόπουλος σμίγει με τα αδέρφια του Θανάση και Χρήστο στην επόμενη μέρα του Πανελευσινιακού για να τον οδηγήσουν στην Football League. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην mikriliga.com.


Η οικογένεια Δημόπουλου βγαίνει μπροστά και τρέχει τον Πανελευσινιακό στην μετά-Γιαλιά εποχή. Ο πρόεδρος της ομάδας της Ελευσίνας, Σπύρος Δημόπουλος είναι έτοιμος να δώσει τα κλειδιά του... πάγκου στον Θανάση Δημόπουλο καθώς και τα ηνία του υπεύθυνου των ακαδημιών στον Χρήστο Δημόπουλο.
Τα τρία αδέρφια με την τεράστια ιστορία που κουβαλούν στις πλάτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνουν τη δική τους προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να σταθεί στα πόδια της στην πρόκληση της Football League και να συσπειρωθεί ο κόσμος.
Για τον Θανάση και τον Χρήστο Δημόπουλο τα σχόλια περιττεύουν. Ο Θανάσης ως ποδοσφαιριστής ήταν μέλος του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, ενώ ο «Φονιάς» εκτός από τον Παναθηναϊκό, είχε τρελάνει την Τούμπα σκοράροντας 47 τέρματα από το 1980 έως το 1985, και 11 γκολ το 1982 στα ματς με ΑΕΚ! ο Θανάσης συναντήθηκε με τον Χρήστο για 2 1/2 χρόνια στο «τριφύλλι».

mikriliga.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου