Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Έμεινε και ο Καραμαλίκης!

Το κόλπο γκρόσο έκανε και πάλι ο Ζακυνθιακός που μετά τους Λιβέρη και Κωστάκη έντυσε για μια ακόμη χρονιά με τα χρώματα της ομάδας άλλον έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, τον Στάθη Καραμαλίκη!
Ο παίκτης συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και με τον πρόεδρο της Διον. Κορωνιό για άλλο έναν χρόνο προσφοράς στον Σύλλογο, έστω και στην Α΄ κατηγορία του τοπικού!
Με την προσθήκη του έμπειρου φορ ο Ζακυνθιακός γίνεται ακόμη πιο ισχυρός και φαντάζει αυτή την στιγμή το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς στις τάξεις του εχει μια πλειάδα ποδοσφαιριστών ανώτερου επιπέδου!
Πολύ μεγάλο ήταν το σήριαλ «Καραμαλίκη» το φετινό καλοκαίρι καθώς ο Στάθης μέχρι και σήμερα δεν είχε συμφωνήσει με κάποια ομάδα. Ο ίδιος προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους έχοντας την εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις. Ο Παίκτης για όλο αυτό τον καιρό που ήταν ελεύθερος ίσως να περίμενε πρόταση από τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ!
Στο παιχνίδι διεκδίκησης του μπήκε δυνατά τις τελευταίες ημέρες ο ΑΟ Κατασταρίου που ήθελε να κάνει το μεγάλο μπαμ με την απόκτησή του κάνοντας στον έμπειρο φορ δελεαστική πρόταση.
Ο παίκτης όμως δεν ξέχασε τα δύο τελευταία χρόνια τον Ζακυνθιακό και προσωπικά τον πρόεδρο του Διον. Κορωνιό και αποφάσισε σήμερα Τρίτη να συμφωνήσει με τους γαλαζοπράσινους. Οι λόγοι ήταν συναισθηματικοί αλλά και ηθικοί.
Άλλωστε όλοι όσοι αγωνίζονται στην ομάδα φέτος έχουν βάλει «πλάτη» στο να μην διαλυθεί ο Σύλλογος έστω και αν αγωνίζεται σε μια κατηγορία που δεν του ανήκει.


Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ζακυνθιακός κατάφερε και κράτησε ανέπαφο το περσινό ρόστερ του με τους Ζακυνθινους ποδοσφαιριστές και πλέον με την προσθήκη που Στάθη Καραμαλίκη δυναμώνει και βάζει στην γραμμή κρούσης του το «βαρύ πυροβολικό» τον πρώτο σκορερ της περσινής Γ΄ Εθνικής του 3ου Ομίλου!

ermisnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου