Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Πάτησε» Ζάκυνθο ο Ζαϊρί κι έγινε… χαμός!!! (Photos)

Λίγο μετά τις 20:30 χθες (Σάββατο 29/08) προσγειώθηκε σε ζακυνθινό έδαφος η πτήση της Ολυμπιακής από Αθήνα, φέρνοντας στο νησί το μεγάλο όνομα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Ζαουάντ Ζαϊρί!

Μαζί του και το νέο απόκτημα της ομάδας, ο 19χρονος Άλαν Μεντούρ (Αλγερινής καταγωγής, με γαλλικό διαβατήριο) ο οποίος αγωνίζεται σαν κεντρικός αλλά και σαν επιτελικός μέσος, έχοντας παίξει στο παρελθόν στην δεύτερη ομάδα της Γαλλικής Οσέρ.
Τους δύο ποδοσφαιριστές συνόδευαν ο προπονητής της ομάδας, Χαλίντ Κάραμα και ένας εκπρόσωπος της  Βελγικής εταιρείας.
Περίπου 100 φίλοι της νησιωτικής ομάδας έκαναν το βράδυ… μέρα με τα βεγγαλικά, ενώ τα συνθήματα υπέρ του Μαροκινού άσου, αλλά και της ομάδας, έφταναν έως την πόλη της Ζακύνθου!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τα δύο νέα αποκτήματα έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.
Ζαουάντ Ζαϊρί: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους, που ήρθαν απόψε εδώ για να μας υποδεχτούν. Χαίρομαι πάρα πολύ που γυρίζω στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Πέρασα κάποια υπέροχα χρόνια με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης και εύχομαι να συμβεί το ίδιο και εδώ. Ένα ευχαριστώ και στον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του αλλά και στον προπονητή μου Χαλίντ Κάραμα που μεσολάβησε για να έρθω στο νησί. Θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα».


Άλαν Μεντούρ: «Να ευχαριστήσω και εγώ τον κόσμο για την υπέροχη υποδοχή και το καλωσόρισμα. Αυτό που κατάλαβα σήμερα είναι, ότι πρόκειται για ομάδα- οικογένεια με παθιασμένους φιλάθλους. Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου για το καλύτερο δυνατό και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου