Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Έχασε 2-1 στην Καλαμάτα

Στο δεύτερο, συνεχόμενο φιλικό τεστ μετά από ένα 24ωρο που έδωσε η Μαύρη Θύελλα χθες με την Κόρινθο 2006 στον Ισθμό, το απόγευμα της Κυριακής επικράτησε στο στάδιο Παραλίας επί του Α.Ο. Λεβάντε/Ζακύνθου ομάδα Γ΄Εθνικής  παρουσία 150 φίλων της με σκορ 2-1!
Όσον αφορά, την διακύμανση του σκορ με τη συμπλήρωση του α΄ημίωρου ο Κωνσταντινίδης πέτυχε το 1-0, στο 43ο ο Μαρούδας για τον Α.Ο. Λεβάντε έγραψε  το 1-1 και στο 66ο λεπτό ο Βασίλης Αθανασόπουλος σημείωσε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Επίσης, η Μαύρη Θύελλα είχε και ένα χαμένο πέναλτι με τον Κερμενίδη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Λεβάντε στο 18ο λεπτό του α΄ημιχρόνου. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Θωμάς, Χαλκιαδάκης, Λέγκα, Ίλιεφ, Κακαλής, Γαλανόπουλος, Κερμενίδης, Τορεζάνι, Κράστοτσεφ, Κωνσταντινίδης και Κουντάνης, ενώ στην επανάληψη ο Κώστας Κλάδης χρησιμοποίησε και τους Αθανασόπουλο, Παναγιωτόπουλο και Λίπι
A.O. ΛΕΒΑΝΤΕ: Κοντοπίδης, Κοντούλης, Γεωργούσης, Οικονομοπουλος, Σιδηρόπουλος, Τζιαφέρης Θ., Λαλαής, Σκιαδόπουλος, Δημητρακόπουλος, Κωστακιώτης και Μαρούδας.


sportstonoto.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου