Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Ευθυμιάδης στον Κισσαμικό!

Πέρσι σε νησί, φέτος ξανά σε Νησί. Ο Κισσαμικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γρηγόρη Ευθυμιάδη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στην Ζάκυνθο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν στέκεται στο γεγονός πως οι Χανιώτες είναι νεοφώτιστοι στη Football League και στέλνει μήνυμα για... κάτι καλό!
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Ευθυμιάδη».
Το βιογραφικό του Ευθυμιάδη
Ημερομηνία γέννησης: 9 Οκτωβρίου 1991
Θέση: Μεσοεπιθετικός
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία "Μπέμπηδες 2000" του Παναγιώτη Κερμανίδη, για να βρεθεί στη συνέχεια στους Ερασιτέχνες του ΠΑΟΚ. Το 2009 έγινε επαγγελματίας κι έκανε ντεμπούτο με τον "δικέφαλο του Βορρά" στη Super League, σε ντέρμπι με τον Άρη. Παραχωρήθηκε δανεικός σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια έπαιξε σε Οδυσσέα Κορδελιού, Ορφέα Ελευθερούπολης και Ζάκυνθο
2009-2010 ΠΑΟΚ (Super League) 1 συμμετοχή
2010-2011(α’) Αναγέννηση Γιαννιτσών (Football League 2) 4 συμμετοχές
(Κύπελλο Ελλάδας) 2 συμμετοχές
2010-2011(β’) Μακεδονικός Νεάπολης (Football League 2) 9 συμμετοχές
2011-2012 Απόλλων Καλαμαριάς (Football League 2) 9 συμμετοχές
2012-2013 Οδυσσέας Κορδελιού (Football League 2) 18 συμμετοχές-9 γκολ
(Κύπελλο Ελλάδας) 2 συμμετοχές-1 γκολ
2013-2014 Ορφέας Ελευθερούπολης (Γ’ Εθνική) 28 συμμετοχές-10 γκολ
(Κύπελλο Γ’ Εθνικής) 2 συμμετοχές
2014-2015 Ζάκυνθος (Football League) 26 συμμετοχές-1 γκολ
(Κύπελλο Ελλάδας) 2 συμμετοχές-1 γκολ.

Οι δηλώσεις του Ευθυμιάδη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Τα πράγματα παρότι η ομάδα είναι "νεοφώτιστη" είναι καλά και υπάρχουν φιλοδοξίες. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί μέσα από τη δουλειά, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».

Μπαξεβάνος: Έτοιμοι στις 27 του μήνα...
Ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος έδωσε το στίγμα του για την σημερινή κλήρωση της νέας Football League και μίλησε για την πρεμιέρα με τα εξίσου νεοφώτιστα Τρίκαλα.
«Θα παίξουμε με όλους και μέσα και έξω. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς έτοιμοι στις 27 του μηνός για το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας στην κατηγορία και να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή και ιστορική ομάδα, όπως είναι τα Τρίκαλα, που μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφουν στην κατηγορία και θα θέλουν κι αυτοί να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο. Εμείς πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να φανούμε ανταγωνιστικοί την πρώτη αγωνιστική και θα είμαστε έτοιμοι. Θεωρητικά θα έχουν τα Τρίκαλα λίγο ρυθμό παραπάνω από εμάς, γιατί θα μπουν σε επίσημα παιχνίδια πιο γρήγορα από εμάς λόγω του Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα».

mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου