Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Ενισχυμένος ξεκίνησε με πολλά όνειρα

Μετά τον Ζακυνθιακό και τον ΑΟ Τσιλιβή άλλος ένας διεκδικητής του φετινού τίτλου της Α΄ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Ζακύνθου ξεκίνησε την προετοιμασία του.

Πρόκειται για τον ΑΟ Κατασταρίου χθες (Σάββατο 05/09) στο δημοτικό γήπεδο Αγγερικού, παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου.
 Πριν ο τεχνικός της ομάδας, Διονύσης Μουζάκης αρχίσει να… «τρέχει» τους 19 ποδοσφαιριστές, προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και έπειτα η ομιλία του Προέδρου της ομάδας, Αντώνη Ποταμίτη που στάθηκε κυρίως στην ομοιογένεια και τη συναδελφικότητα.

Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ έκανε ο κ. Μουζάκης, τονίζοντας: «Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μου αλλά και σε όλες τις ομάδες να υπάρχει υγεία σ όλους γιατί αυτό είναι το πρωτεύων. Το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι, παίζουμε και πάντα ένας θα είναι ο νικητής. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, από τα πέρυσι υπήρχαν καλοί ποδοσφαιριστές και καταφέραμε να το ενισχύσουμε με καλούς ποδοσφαιριστές και καλούς χαραχτήρες. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό με αρκετές ομάδες πολύ δυνατές και όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς σαν ομάδα θέλουμε να είμαστε καλά και αν στο τέλος φτάσουμε στα μπαράζ τότε θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα που είναι και ο στόχος. όσον αφορά το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον να μείνει μέχρι την τελευταία αγωνιστική».












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου