Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με σόου Ζαϊρι 5-0 τον ΑΟ Λεβάντε (Photos)

Με τον Ζαουάντ Ζαϊρί να ξεδιπλώνει τα ποδοσφαιρικά του προσόντα, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος επικράτησε εύκολα του Α.Ο. Λεβάντε (ομάδα του νησιού που θα αγωνιστεί φέτος στον 3ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής) με 5-0 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, παρουσία 200 και πλέον φιλάθλων.
Και οι δύο ομάδες, εμφανώς επηρεασμένες από τη σκληρή προετοιμασία, δεν έπαιξαν τα αναμενόμενα, με τους δύο προπονητές να μην βγάζουν τα ανάλογα συμπεράσματα.
Με δύο σέντρες... "διαβήτη" του Μαροκινού άσου ήρθαν τα πρώτα γκολ της Ζακύνθου. Μόλις στο 5ο  λεπτό βρήκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας τον Άλαν Μεντούρ κι αυτός με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 (φωτό επάνω) και στο 11΄ θα βρει τον Μπράνισλαβ Νίκιτς κι αυτός με κεφαλιά ψαράκι θα κάνει το 2-0. Εννέα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ζαϊρί να μπει στον πίνακα των σκόρερ εκτελώντας... έξυπνα φάουλ, αιφνιδιάζοντας τον Βοζαΐτη. Στο 42΄ ο Μεντούρ και πάλι θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τέταρτο της ομάδας του, κλείνοντας έτσι τα πρώτα 45 λεπτά.
Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν έριξαν το ρυθμό του παιχνιδιού και το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ, με το γκολ του Βασίλη Δόντζου (5-0).



Για την Ζάκυνθο έπαιξαν οι:
A΄ MEΡΟΣ : Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Νίκιτς, Πεχνλιβανόπουλος, Στασινόπουλος, Πέττας Ραφ., Αναστασιάδης, Ζαϊρί, Ορφανίδης. Μεντούρ, Καραμαλίκης.
Β΄ ΜΕΡΟΣ: Λάλι, Γραικός, Ζέλιος, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Καμπούρης, Ταυτραρίδης, Δόντζος, Βυθούλκας, Κουρέλας, Κρολ. Μετά το 70΄ μπήκαν και οι Κάρδαρης, Μπακατσέλος, Μπαλαμπάνος, Σάμαρης και Γεράνιος.


Για τον ΑΟ Λεβάντε έπαιξαν οι:
A΄ ΜΕΡΟΣ: Βοζαϊτης, Τηλιόπουλος, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Σιδηρόπουλος, Τζιαφέρης Θαν., Λαλαής, Δημητρακόπουλος, Μαρούδας Μάριος, Σκιαδόπουλος, Κωστακιώτης.
Β΄ ΜΕΡΟΣ : Κοντοπίδης, Μαυρίας, Γιοβάνης, Πυλαρινός, Τζιαφερης Κώστας, Μπελέρης, Μουτσάϊ, Πλατέλας, Μαρούδας Π.

Σφύριξε ο Χάρης Πέττας με βοηθούς τους Στεριώτη Γερ. και Αντωνίου.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου