Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φιλική νίκη του Ζακυνθιακού (3-2) επί του ΑΟ Τσιλιβή (Photos)

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έδωσαν σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Πλάνου ο τοπικός ΑΟ Τσιλιβή με τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό.
Δύο ομάδες, μαζί με τον ΑΟ Κατασταρίου, που θέτουν τις βάσεις για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι, του Στράτου Κουρούμαλου, επικράτησαν με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λουί Μπεσού στο 25΄ της αναμέτρησης. Στο 44΄ ο Καλογέρης έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μπεσού με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. 
Στην επανάληψη ο Σκοζάι θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 3-0, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 3-2 με τα γκολ του Άλκη Αλεξανδρίδη στο 71΄ και στο 80′.

Για το Τσιλιβή έπαιξαν οι: Kλάδης Β., Κόκας, Κοριανίτης, Κλάδης Αγγ., Κωστακιώτης, Μπάστας Αν., Τσάνης, Τσουκαλάς, Γιακουμέλος, Μπιρμπίλης Λίτα (25΄ Σταμίρης).
Στο Β΄ μέρος έπαιξαν οι: Κακολύρης, Κάρδαρης, Μαρούδας, Νικολόπουλος, Αλεξανδρίδης, Πάνος, Μαμφρέδας, Σολάκου.

Για τον Ζακυνθιακό έπαιξαν οι: Kαραπάνος, Μαρίνος Γιάννης, Φυτόπουλος, Μαρίνος Σπ., Κυριάζος, Κωστάκης, Κόλα, Λιβέρης, Σκοζαϊ, Καλογέρης, Μπεσού.
Στο Β΄ μέρος έπαιξαν οι: Σούρμπης, Κίτος, Κουρούμαλος,Μπιάζης Βασ., Ντάσης, Βεντουρής
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου