Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΡΑΜΑ: «Ήταν τυχερός ο Απόλλων» (video)

Πιο νορμάλ το 2-2 για τον τεχνικό της Ζακύνθου.
Ικανοποιημένος για την προσπάθεια σε σημείο που χαρακτήρισε πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα το 2-2 παρά το τελικό 3-2 ήταν ο Χαλίντ Κάραμα, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο Απόλλων Σμύρνης χρειάστηκε και τύχη για να πάρει το τρίποντο…
Ο προπονητής της Ζακύνθου, πάντως, παραδέχθηκε ότι οι νησιώτες δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης στη μάχη παραμονής που θα δώσει και φέτος στη Β’ Εθνική.
«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που πήρε το τρίποντο, αλλά και εμείς έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι ο Απόλλωνας είναι μια από τις ομάδες που θα προσπαθήσει να πάει στη Σούπερ Λίγκα. Αλλά έγινε γνωστό σήμερα ότι και η Ζάκυνθος έχει μια δυνατή ομάδα και δεν θα είναι σίγουρο εύκολο για να μας κερδίσει. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Πιστεύω το πιο νορμάλ αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δεν θα ήθελα να κάνω σχόλια για την διαιτησία αλλά ίσως το τρίτο γκολ είναι οφσάιντ. Και τα δυο τέρματα που βάλαμε εμείς ήταν εκπληκτικά. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, δεν έχουμε τον ίδιο στόχο με τον Απόλλωνα. Εμείς προσπαθούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ήρθαν ακόμα οι πόντοι αλλά θα το προσπαθήσουμε. Βρισκόμαστε όμως σε καλό δρόμο», είπε αρχικά ο Μαροκινός κόουτς.
Σε ερώτηση του a-sports.gr για το πού κρίθηκε το ματς της Ριζούπολης ο Κάραμα υποστήριξε: «Υπήρξε και τύχη, ήταν και λίγο τυχερός ο Απόλλωνας και ίσως ένα γκολ να ήταν οφσάιντ. Βέβαια κάναμε και εμείς λάθη. Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσω τους παίκτες μου».
Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την ποδοσφαιρική αξία του Ζαϊρί και τη δύναμη που δίνει η παρουσία του στην Ζάκυνθο ο Κάμαρα είπε:
«Ο Ζαιρί είναι παίκτης που έχει παίξει σε μεγάλους συλλόγους. Είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος και τα φώτα που πέφτουν πάνω του, είναι καλό για τους νεότερους ποδοσφαιριστές. Σήμερα έπαιξε ο Ραφάηλ Πέττας και ο Δημήτρης Αναστασιάδης. Είναι καλό για αυτούς να παίζουν μαζί τους. Και κατά τη γνώμη μου όταν έχεις έναν ξένο παίκτη ή προπονητή, είναι για να δίνεις περισσότερα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο».
Τέλος, εκ μέρους των παικτών της Ζακύνθου μίλησε ο νεαρός Δημήτρης Αναστασιάδης , που δήλωσε: «Να ευχαριστήσω τον κόουτς για την πρώτη μου συμμετοχή ως επαγγελματία. Η ομάδα μπόρεσε κατά κάποιο τρόπο… Δεν τα καταφέραμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ώστε να μπορέσουμε να σωθούμε».






a-sports.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου