Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ: "Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα ήταν άδικο" (video)

Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα ήταν άδικο, σύμφωνα με τον προπονητή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
Κάθετος για την ανωτερότητα του Απόλλωνα Σμύρνης και το δίκαιο της νίκης του κόντα στη Ζάκυνθο εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε το αγωνιστικό 90λεπτο στη Ριζούπολη…
Μάλιστα, ο Μακεδόνας τεχνικός διαφώνησε πλήρως με τα όσα υποστήριξε ο συνάδελφος του Χαλίντ Κάμαρα επισημαίνοντας ότι μόνο οι «κυανόλευκοι» υπήρχαν επί της ουσίας στο γήπεδο.
«Ένα στραβό παιχνίδι για μας, το οποίο έδειξε ο Απόλλωνας ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ ποιότητα και πολλές λύσεις και το πάλεψε και το κέρδισε. Θα ήταν αδικία αν παίρναμε οτιδήποτε λιγότερο από το παιχνίδι. Έχουμε χάσει τις τελικές, γύρω στις 15. Πολλά χτυπήματα γύρω από την περιοχή, πολύ κατοχή και στημένα. Δυστυχώς τις δυο φορές που πήγε η Ζάκυνθος στην κόντρα είχε την τύχη και την ποιότητα να σκοράρει. Στο πρώτο γκολ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Ζαϊρί, και χτύπησε εξαιρετικά το φάουλ. Το δεύτερο τέρμα ήταν τυχερό θεωρώ. Εμείς μέσα σε όλα αυτά είχαμε να παλέψουμε και με το κακό μας γήπεδο, το οποίο είναι φρένο για την ομάδα μας. Θα προσαρμοστούμε και σε αυτό. Έχουμε μια καλή ομάδα. Είχαμε υπομονή και δεν χάσαμε την συγκέντρωση μας. Αν στράβωνε το παιχνίδι ήμασταν εκεί και το φέρναμε στα μέτρα μας. Οι πρεμιέρες όλοι γνωρίζετε ότι κρύβουν δυσκολίες. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στη Φουτμπολ Λιγκ. Κάναμε την πρώτη μας νίκη, πιστεύω ότι ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας. Οι ομάδες με τα λιγότερα λάθη θα προχωρήσουν και εμείς έτσι να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που μας έχουν χρεώσει, τον τίτλο του φαβορί. Να ευχηθώ στη Ζάκυνθο καλό πρωτάθλημα», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Βοσνιάδης.
Στην ερώτηση του a-sports.gr: -Αν και ο Απόλλων προσπαθούσε, έδειχνε προβλέψιμος και είτε από ατυχία είτε από αστοχία δεν μπορούσε να σκοράρει… Που το αποδίδετε και αν συμφωνείτε;
Ο Βοσνιάδης απάντησε: «Δεν είναι προβλέψιμη η ομάδα δεν έχει τελειώματα. Ο Απόλλων έχει δύο πολύ καλούς φορ και άλλους καλούς παίκτες…
Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά μέχρι το 30’ η Ζάκυνθος δεν πέρασε το κέντρο. Προηγήθηκε από ένα φάουλ, που δεν ξέρουμε αν ήταν… Φτάσαμε δέκα φορές μπροστά από την εστία, αλλά δεν τη βάλαμε μέσα.
Και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν προβλέψιμοι. Ανακατέψαμε την τράπουλα που λέμε… Βάλαμε τον Βάντερσον που βοήθησε. Μην βλέπετε εύκολη τη Ζάκυνθο.
Ο Απόλλων δεν είναι άλλης κατηγορίας, μην βγαίνει αυτό… Όλες οι ομάδες εδώ θα έρχονται για να παίζουν στην κόντρα. Και επειδή άκουσα και λίγο τις δηλώσεις του κόουτς της Ζακύνθου, έχω τελείως διαφορετική άποψη. Υπήρχε μία ομάδα που πάλεψε μέχρι το τέλος και το έφερε εκεί που έπρεπε».
Από εκεί και πέρα, για το αν υπήρχε οφσάιντ σε γκολ του Απόλλωνα με αφορμή τα όσα είπε ο Κάραμα ο Βοσνιάδης αναρωτήθηκε «ποιο;».
Τέλος, ο κόουτς του Απόλλωνα τόνισε ότι η ομάδα δεν θα έχει έπαρση και ότι αυτή η νίκη δίνει κουράγιο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.









a-sports.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου