Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κόλλησε στο «Χ» (0-0) με Κισσαμικό (Photos)

«Πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς σήμερα η Ζάκυνθος απέναντι σε μία ομάδα (Κισσαμικός) που μπορεί να είναι «νεοφώτιστη» αλλά φαίνεται να κάνει αρκετές ζημιές, κυρίως εκτός έδρας. Μην ξεχνάμε άλλωστε στην πρεμιέρα το 2-2 μέσα στα Τρίκαλα και μάλιστα ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις σε 2-2 (είχε προηγηθεί 0-2)!

Χωρίς Νίκιτς σήμερα η Ζάκυνθος είχε πρόβλημα στην ανάπτυξή της και δυστυχώς πέταξε στο καλάθι τη νίκη της πρ. αγωνιστικής με Ολυμπιακό Βόλου.


Οι καλύτερες στιγμές…

20΄: Δυνατό ελεύθερο σουτ του Πολίτη, η μπάλα έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, λάθος των αμυντικών, ο Κρολ έγινε αποδέκτης της μπάλας, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά έχασε τον βηματισμό του.

22΄: Σουτ του Ναζίμ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λαζαρίδη.


36΄: Σουτ του Μάντζη πέρασε αρκετά άουτ από την εστία του Πολίτη.

37΄: Μεγάλη ευκαιρία για την Ζάκυνθο. Ο Κρολ «στρώνει» ωραία στο Ζαϊρί, ο οποίος σουτάρει από πολύ καλή θέση, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κισσαμικού.

39΄: Χαμένη ευκαιρία για τον ΑΠΣ. Ο Ορφανίδης έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Κωστούλας βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής δίνει με κεφαλιά την μπάλα σε συμπαίκτη του, αντί να την στείλει στα δίχτυα.

42΄: Ωραία κάθετη μπαλιά του Ζαϊρί στον Κωστούλα, τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού διώχνει τη μπάλα με τα πόδια.

43΄: Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Κισσαμικό. Ο Πολίτης «σώζει» τη Ζάκυνθο. Ο Βαττής μπήκε στην περιοχή της Ζακύνθου, έβγαλε παράλληλη σέντρα, ο Μάνζτης βρέθηκε τετ α τετ με τον Πολίτη, σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΑΠΣ. Στην επαναφορά νέο σουτ του Ευθυμιάδη, ξανά, απέκρουσε ο Πολίτης με τα πόδια.

46΄: Τεράστια ευκαιρία για την Ζάκυνθο. Ο Κωστούλας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Λαζαρίδη, νικήθηκε όμως από τον τελευταίο.

58΄: Ευκαιρία για τον ΑΠΣ. Ο Κρολ σούταρε αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

61΄: Χειροκροτήματα από τους φιλάθλους του ΑΠΣ για τον Ευθυμιάδη, ο οποίος παραχώρησε τη θέση του στον Ποσίγκοβιτς.

62΄: Ευκαιρία για τον Κισσαμικό. Εκτέλεση κόρνερ του Μανιά κεφαλιά του Γιαννίτση απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πολίτης.

74΄: Σέντρα του Ζαϊρί, σουτ του Καραμαλίκη, έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

75΄: Σουτ του Ναζίμ, η μπάλα κατέληξε σε πόδια αμυντικών  και βγαίνει κόρνερ. 


ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Χαλίντ Κάραμα): Πολίτης, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Κουρέλας, Ναζίμ, Ορφανίδης, Αναστασιάδης (65΄ Λέκκας), Κωστούλας (59΄ Καραμαλίκης), Ζαϊρί (86΄ Βυθούλκας), Κρολ



ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σεληνιωτάκης, Τσερκέζος, Πότσι, Γιαννίτσης, Σακελλαρίου, Ταραλίδης, Μάντζης, Βαττής (73΄ Τσουβαλτσίδης), Ευθυμιάδης (61΄ Ποσίγκοβιτς), Λώττας (33΄ λ. τρ. Μάνα)




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου