Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΡΑΜΑ: "Θα είμαστε έτοιμοι σε 2-3 εβδομάδες"

Ο Καλίντ Κάραμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα και σημείωσε πως οι «κυανοκίτρινοι» πήραν ένα δύσκολο τρίποντο κόντρα σε μία δυνατή ομάδα.
Τόνισε πως οι παίκτες του πέρασαν δύσκολες στιγμές στο α’ μέρος, αλλά υπογράμμισε πως τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο μετά τις αλλαγές του και τη βελτιωμένη εικόνα της Ζακύνθου στο β' ημίχρονο.

«Το σημαντικό για εμάς ήταν να πάρουμε το τρίποντο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά με τις αλλαγές που κάναμε φτάσαμε στη νίκη. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα γκολ. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας και συγχαρητήρια στους παίκτες μου», είπε αρχικά.
«Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε την άμυνά του. Ο Κρολ έκανε πολύ καλή δουλειά στο επιθετικό κομμάτι, ενώ βρήκαμε ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης», πρόσθεσε ο Κάραμα.


Χαραλαμπίδης: «Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε τη δουλειά»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη.
Ως εκ τούτου, τόνισε πως το μόνο που μπορούν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας είναι να σκύψουν το κεφάλι και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.
«Ξέραμε ότι το παιχνίδι σήμερα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τη δυνατότητα και κάποιες ευκαιρίες να προηγηθούμε, αλλά δεν ήρθε το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεχθήκαμε από μια αδράνεια της άμυνας το γκολ και χωρίς να το καταλάβουμε, μείναμε ξαφνικά πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν είχαμε τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα της Ζακύνθου.
Φορτώσαμε την επίθεση, ωστόσο δεν βρέθηκαν οι κατάλληλες λύσεις για να σκοράρουμε και να φέρουμε στα ίσα το παιχνίδι ή ακόμα και να το πάρουμε. Σίγουρα δεν φανήκαμε έτοιμοι. Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό από το να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε», ήταν τα λόγια του.

 

 a-sports.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου