Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Και στο τέλος κερδίζει... η Ζάκυνθος! (Photos & video)

Μπορεί η Ζάκυνθος να μην ήταν καλή σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, πήρε όμως αυτό που ήθελε. Τους τρεις βαθμούς της νίκης με τον Πολωνό επιθετικό, Καμίλ Κρολ να σκοράρει στο 54΄ του παιχνιδιού και να χάνει μία ακόμα ευκαιρία στο 65΄ με το δοκάρι του Ζαϊρί (με ανάποδο ψαλίδι).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έδειξαν πως ήθελαν παραπάνω το ματς και παράλληλα έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Σπουδαία εμφάνιση από τους Κουρέλλα, Βοσνακίδη, Νίκιτς, Ορφανίδη (χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι).
Αντιθέτως, τα βαριά όπλα των φιλοξενούμενων δεν βοήθησαν καθόλου. Ο Ντεπέτρις προσπάθησε χωρίς να έχει βοήθειες, ο Μοράν ήταν κακός, ενώ ο Νικολιάς περιορίστηκε αρκετά.







ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
1΄ Σέντρα του Νίκιτς από αριστερά, ανενόχλητος ο Κωστούλας θα πιάσει την κεφαλιά που θα περάσει άουτ η μπάλα.
27΄ Ο Πολύζος θα πάρει την κεφαλιά πάσα του Ντεπέτρις και από το ύψος του πέναλτι θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να περνάει πάνω από το ορ. δοκάρι του Πολίτη.
50΄ Σουτ του Ορφανίδη, η μπάλα θα περάσει άουτ.
53΄ ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Ορφανίδη, ο Κρόλ θα πηδήξει πιο ψηλά απ΄ όλους και με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.
65΄ ΔΟΚΑΡΙ για τη Ζάκυνθο. Δυνατό πλάγιο του Ορφανίδη, κεφαλιά πάσα του Κρολ, ο Ζαϊρί με ανάποδο ψαλίδι θα... "σημαδέψει" τη ρίζα της αριστερής δοκού του Στρατηλάτη.
73΄ Δυνατό σουτ του Ντεπέτρις, σωτήρια σε κόρνερ ο Πολίτης.
83΄ Σουτ στην κίνηση από τον Κρολ, η μπάλα μόλις άουτ.
90΄ + 2΄ Σουτ από καλή θέση του Ζέρη, η μπάλα μόλις άουτ. 


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σφακιανάκης (Αθηνών), βοηθοί οι Νικολάδος (Αθηνών) και Σαμοΐλης (Αθηνών), ενώ τέταρτος ο Μακρυπόδης (Αχαΐας).
Κίτρινες: 66' Κρολ, 90' Πέττας - 13' Ντεπέτρις, 45' Αρβανίτης, 49' Τσιάρας, 81' Γουόρντεν.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Κάραμα): Πολίτης, Κυριακίδης, Βοσκανίδης, Αποστόλου, Κουρέλλας, Ναζίμ, Νίκιτς, Ορφανίδης (84' Καραμαλίκης), Κωστούλας (76' Λέκκας), Ζαϊρί, Κρολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Αρβανίτης, Καραμανλής, Χιντζίδης, Πολύζος (59' Τσιλιγκίρης), Τσιάρας, Νικολιάς, Μοράν (69' Γουόρντεν), Φερνάντεζ (75' Ζέρης), Ντεπέτρις.
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου