Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Ντέρμπι με τα όλα του στην Τρίπολη! - Όλα τα αποτελέσματα

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με μονομαχίες, κόσμο και ποδοσφαιρική ένταση Παναρκαδικός και Σπάρτη αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.


Tο παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι οδηγώντας σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς κλασσικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Παναρκαδικός δεν απειλήθηκε και προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με κάποια σουτ, όπως του Κώτσιρα που πέρασε χιλιοστά από το δεξί κάθετο δοκάρι της Σπάρτης στο 30'.
Ο αγώνας θα κρινόταν στο γκολ μιας και οι μονομαχίες έδιναν και έπαιρναν, όμως η προσωπική ενέργεια του Καδά στο 60' ολοκληρώθηκε με ωραίο φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή, οδηγώντας τον Σπηλιωτόπουλο στο αυτογκόλ, πράγμα που ξεσήκωσε για τα καλά τους φιλάθλους που είδαν έναν Παναρκαδικό κυρίαρχο και απειλητικό.
Η ομάδα του Αντωνόπουλου είχε ευκαιρίες να κλειδώσει το αποτέλεσμα και με τον Γαρυφαλλόπουλο και με τον Κώτσιρα με την σωστή αμυντική λειτουργία να είναι και η εγγύηση για τη νίκη. Ο Χαλίλι όμως είχε άλλη άποψη και σε μια ανύποπτη στιγμή στο 84' διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Ο Παναρκαδικός έχει πλέον 10 βαθμούς και τέρματα 9-1, συνεχίζοντας αήττητος στον 3ο Ομιλο της Γ Εθνικής.
Πηγή: www.arcadiasports.gr

Τα σημερινά αποτελέσματα:
Λουτράκι-Ηρακλής Ψαχνών 1-0 
Λεβάντε-Χαλκίς ΑΟ 0-1 
Καλαμάτα-Παναργειακός 0-1 
Παναρκαδικός-Σπάρτη 1-1 
Δόξα Ν. Μανωλάδας-Ερμιονίδα 2-1 
Κανάρης Χίου-Παμβουπρασιακός 0-2 
Βύζας-Αιολικός 0-3 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου