Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξέσπασμα Κάραμα κατά της διαιτησίας

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα η Ζάκυνθος σ' ένα ματς που δεν έπιασε καλή απόδοση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όμως, ο Καλίντ Κάραμα στάθηκε στη διαιτησία όχι μόνο για την κόκκινη του Ζαϊρί, αλλά συνολικότερα για την ευκολία με την οποία ο Μαρόπουλος έβγαζε κάρτες στην ομάδα του. Ο Μαροκινός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αισθάνεται σα μαριονέτα.
Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα. Σήμερα χάσαμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το πρόβλημα. Δεχθήκαμε πολλές κίτρινες κάρτες και για μία ομάδα σαν την Ζάκυνθο που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψει, δεν είναι φυσιολογικό.
Ειδικά από τη στιγμή που στα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν πήραμε μόλις 1-2 κάρτες. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Ο Ζαϊρί για παράδειγμα που είναι ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής που πρέπει να προστατεύεται, αποβλήθηκε ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στη φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας, δεν λέω ότι είναι πέναλτι, αλλά υπάρχει επαφή και είναι φάουλ, δεν κάνει θέατρο.
Ο διαιτητής είναι νέος και του εύχομαι να κάνει καλή καριέρα, αλλά σήμερα πήρε λάθος αποφάσεις αν και ήταν κοντά στις φάσεις. Η ομάδα μου θα είναι καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια, αλλά στον σημερινό αγώνα δεν ξέρω γιατί ήρθαμε να παίξουμε. Κάναμε 10 ώρες ταξίδι για να συμμετέχουμε σε μία κακή ταινία.
Δεν ξέρω τι να πω στους παίκτες μου, αισθάνομαι σα μαριονέτα. Τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής σε έναν τέτοιο αγώνα; Ευχαριστώ για τη φιλοξενία κι εύχομαι καλή συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα».


a-sports.gr
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου