Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΧ. ΜΠΕΟΣ: Η κριτική του για το ματς της Ζακύνθου - Τα... "χώνει" σε όλους!

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή «Πρωινή Προπόνηση» έδωσε συνέντευξη ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν τη δικαστική του περιπέτεια, ενώ μίλησε εκτενώς για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για το ματς της Ζακύνθου. Για το τελευταίο τόνισε τα εξής:


«Στα πρώτα 50 λεπτά μέχρι να δεχθεί ο Ολυμπιακός το γκολ, επειδή ήμουν εκεί, ο Στρατηλάτης δεν έπιασε τη μπάλα, δεν δέχτηκε σουτ και δεν πάτησε η αντίπαλη ομάδα στην περιοχή. Ο Ολυμπιακός Βόλου δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή του Πολύζου και δεν της έδωσαν 2 πέναλτι. Δέχθηκε γκολ στο 50 και αποδιοργανώθηκε. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρουμε εκ των πραγμάτων ποιος θα είναι ο νικητής. Αν το ξέραμε, δεν θα ήταν το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Και οι έντεκα παίκτες, έπαιζαν μπάλα για πρώτη φορά μαζί. 
Ο μόνος που ήταν και πέρσι στην ομάδα, ήταν ο Νικολιάς, αλλά έπαιζε με δέκα καινούριους. Παρόλα αυτά δημιούργησε δύο εκπληκτικές ευκαιρίες, που αν ξαναγίνουν, στις 10 οι 8 θα μπουν γκολ. Η μία ήταν του Ντεπέτρις και η άλλη του Ζέρη, ο οποίος έκανε μία μαγική ενέργεια που μόνο σε ευρωπαϊκά γήπεδα μπορείς να τη δεις. Τσίμπησε τη μπάλα, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε άουτ. Γίνονται αυτά. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν αστείο. 
Ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια καινούρια ομάδα, την οποία οφείλει ο κόσμος του Βόλου να τη στηρίξει. Αν δεν το κάνει, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπατήσω στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την περσινή και ποιοτικά και αγωνιστικά. Μην ξεχνάτε ότι έπαιζε χωρίς τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, χωρίς τον Λεόν που τον πήρε για να κάνει τη διαφορά και χωρίς τον Ντάσιο που είναι ένας φοβερός παίκτης. 
Επίσης, ο Χαραλαμπίδης έβαλε σε λάθος θέση τον Ντεπέτρις, σε θέση επιθετικού. Έπαιξε κατ' ανάγκη εκεί και με την ενέργεια που έκανε στο γήπεδο, απέδειξε ότι είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Να σταματήσει λοιπόν τη γκρίνια και τη μουρμούρα από την πρώτη αγωνιστική, ο κόσμος. Εγώ θα δώσω ό,τι μπορώ, είτε πέντε, είτε δέκα και θα στηρίξω την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Θα είμαι δίπλα και θα προσπαθήσω να μη χάσω και εκτός έδρας παιχνίδι».

πηγή: goalpost.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου