Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ψυχρολουσία στο νησί! (Photos)


Την ήττα με 2-1 γνώρισε πριν από λίγο η Ζάκυνθος από την Καλλιθέα, σε ένα μέτριο παιχνίδι το οποίο έφεραν στα μέτρα τους οι φιλοξενούμενοι!


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
3΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μεντούρ από δεξιά, ο Κρολ προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα της Καλλιθέας και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
12΄ Σέντρα του Γρεκού, κεφαλιά του Κωστούλα η μπάλα καταλήγει άουτ.
13΄ Εκτέλεση φάουλ του Βοσνακίδη, η μπάλα άουτ
36΄ Μακρινή μπαλιά της Καλλιθέας, προλαβαίνει ο Γρεκός πριν ο Αρναρέλλης μπει στην περιοχή.
37΄ ΓΚΟΛ: Ο Λουκάνοβιτς με διαγώνιο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ζακύνθου. «Πάγωσε» το Δημοτικό Στάδιο.
43΄ ΠΕΝΑΛΤΙ για τη Ζάκυνθο. Ο Αποστόλου σουτάρει, η μπάλα βρήκε το χέρι του Ρουσάκη.
Ο παίκτης που το κέρδισε θα το εκτελέσει αλλά ο Μιχελής θα αποκρούσει. Στην επαναφορά ο Κουρέλας σουτάρει, διώχνουν όμως οι αμυντικοί!
49΄ΔΟΚΑΡΙ  για την Καλλιθέα. Ο Γκίνης βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή σούταρε, η μπάλα καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Πολίτη.
63΄ Σέντρα του Κάρδαρη από δεξιά, ο Καραμαλίκης με ανάποδο ψαλίδι στέλνει την μπάλα άουτ, μη βλέποντας ότι ο Κρολ ήταν σε καλύτερη θέση.
66΄ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ του Τζάκσον από πλάγια δεξιά, ο Αρναρέλης με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πολίτη.
73΄: Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα. Ο Αρναρέλης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πέρασε τους αμυντικούς, πλάσαρε τον Πολίτη, αλλά ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Χαλίντ Κάραμα): Πολίτης, Γρεκός, Πεχλιβανόπουλος (46΄ Καραμαλίκης), Βοσνακίδης, Κυριακίδης, Ναζίμ, Μεντούρ, Αποστόλου (69΄ Βυθούλκας), Κρολ, Κωστούλας (60΄ Κάρδαρης), Κουρέλας

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Piccolo, Τσώνης, Ρουσάκης, Αρναρέλλης, Γκίνης, Λουκάνοβιτς, Μπέλης (57΄ Μουκτάρης), Τζάκσον (80΄ Σμυρλής).


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου