Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ο ΑΟ Τσιλιβί κι επίσημα στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου

Σε γιορτινό κλίμα ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Alexandra  Beach Resort η έναρξη της συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον ΑΟ Τσιλιβί (Ζακύνθου).

Με την παρουσία δεκάδων παιδιών που φωτογραφήθηκαν όλα μαζί με την σημαία του Ατρόμητου και των γονέων τους δόθηκε το έναυσμα για την επίσημη ένταξη του ΑΟ Τσιλιβί στο δίκτυο που αγκαλιάζει σταδιακά όλη την Ελλάδα.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ Τσιλιβί Γιάννης Πλαρινός ο οποίος τόνισε ότι είναι χαρά και τιμή για την ομάδα του η επίτευξη συνεργασίας με τον Ατρόμητο τον οποίο χαρακτήρισε ως: «μια υγιή ομάδα που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και που διαθέτει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα».
Χαιρετισμό απεύθυναν εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ο Θοδωρής Καμπίτσης, ο εκ των ιδρυτών του συλλόγου Διονύσης Γιακουμέλος και ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού Βασίλης Μυλωνάς. Και οι τρεις εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την συνεργασία αυτή που έχει στόχο τη βελτίωση της εκπαίδευσης των μικρών ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τσιλιβί.
Μίλησαν ακόμη ο αρχιπροπονητής της Ακαδημίας Πατρίκ Εγκεμά, οι συνεργάτες του Διονύσης Μουζάκης, Ανδρέας Ζούπανος και οι υπεύθυνοι Διονύσης Πομώνης και Θοδωρής Πομώνης.
Τέλος ξεχωριστή εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση των γονέων Βασίλη Δρόσου και Ζαχαρία Σέλληνα τα παιδιά των οποίων Ανδρέας και Βασίλης  εντάχθηκαν το καλοκαίρι στις ομάδες Κ15 και Κ14 του Ατρόμητου. Απευθυνόμενοι προς τους υπόλοιπους γονείς μίλησαν για τις επιφυλάξεις που είχαν αρχικά για να «αφήσουν» τα παιδιά τους να πάνε στην Αθήνα σε ηλικίες 13 και 14 ετών αλλά τώρα είναι πολύ χαρούμενοι για την επιλογή τους γιατί νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά  τονίζοντας με έμφαση ότι συνάντησαν στο Περιστέρι μια πραγματική οικογένεια. Στην Κ14 έχει ενταχθεί κι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τσιλιβί, ο Κώστας Πομώνης.
Έτσι ξεκίνησε άλλωστε την ομιλία του ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου: «Εμείς είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά και μας εκφράζει η λέξη «οικογένεια» που χρησιμοποίησαν οι γονείς των παιδιών γιατί πάνω απ’ όλα  πρωτίστως μας ενδιαφέρει να «χτίσουμε» καλές προσωπικότητες και καλούς ανθρώπους».
Ο Τόλης Αποστόλου που μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργου Σπανού ανέλυσε τους στόχους και τη φιλοσοφία του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου κι ευχήθηκε αυτή η συνεργασία να φέρει και άλλα ταλαντούχα παιδιά από τον ΑΟ Τσιλιβί στις υποδομές του Ατρόμητου.

atromitosfc.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου