Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Απολογία χωρίς επακόλουθα...

Συνεχίστηκαν το πρωί της Τετάρτης οι απολογίες στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της κάρτας υγείας, που μπορεί να εκπονήθηκε με συμβάσεις το 2005, ωστόσο δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του πρώην επικεφαλής της ΕΠΟ και νυν συμβούλου της ΠΑΕ Κέρκυρα, Βασίλη Γκαγκάτση και του προέδρου της Football League, Σπύρου Καλογιάννηνα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.
Όπως ανέμεναν οι περισσότεροι, τα δυο στελέχη που ήταν επιβαρυμένα με την κατηγορία της απιστίας, έμειναν ελεύθερα χωρίς περιοριστικούς όρους. Έτσι, όλα δείχνουν πως μια υπόθεση που "έβαλε μέσα" την Ομοσπονδία με αρκετά εκατομμύρια ευρώ, θα λήξει χωρίς συνέπειες για τους κατηγορούμενους...
Θυμίζεται πως έχουν ήδη απολογηθεί ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αλλά και ο Γιάννης Οικονομίδης, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος από πλευράς Ομοσπονδίας να τρέξει το όλο πρότζεκτ.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν τόσο ο Σοφοκλής Πιλάβιος (επίσης πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ), αλλά και ο νυν επικεφαλής της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης.

πηγή: mikriliga.com

φωτό: footballleaguenews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου