Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Χαλίντ Κάραμα: "Η ισοπαλία είναι ένα νορμάλ αποτέλεσμα για το παιχνίδι"

Οι δηλώσεις που ακολούθησαν το τέλος του αγώνα στη Ζάκυνθο...

Χαλίντ Κάραμα – Προπονητής ΑΠΣ Ζάκυνθος
«Στο πρώτο ημίχρονο ο Πολίτης έκανε μια σωτήρια επέμβαση. Και εμείς είχαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον διαιτητή. Προσπαθήσαμε τουλάχιστον να παίξουμε. Η ισοπαλία είναι ένα νορμάλ αποτέλεσμα για το παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία».
Για τον χρόνο των καθυστερήσεων στο τέλος: «Έχουμε παίξει μέχρι τώρα τρία παιχνίδια. Με τον Απόλλωνα, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Κισσαμικό σήμερα (χθες). Κανένας διαιτητής δεν ήταν με το μέρος μας. Ίσως δεν είναι καλό για εμάς, αλλά δεν είναι η δουλειά μου να μιλάω για τους διαιτητές. Πιστεύω έπρεπε να έχουμε περισσότερο χρόνο καθυστερήσεων, γιατί δυο φορές ο τερματοφύλακας (του Κισσαμικού) τραυματίστηκε και έπεσε στο έδαφος. Θα μπορούσαμε να παίξουμε έξι και επτά λεπτά πρόσθετο χρόνο. Σίγουρα ο διαιτητής δεν είναι το κλειδί της αναμέτρησης».

Σπύρος Μπαξεβάνος – Προπονητής Κισσαμικού
«Χαίρομαι που ήρθα και πάλι στη Ζάκυνθο και βλέπω γνώριμα πρόσωπα. Είναι ωραίο να έρχεσαι σε μια πόλη που έχεις δουλέψει και να συναντάς φίλους. Η Ζάκυνθος προερχόταν από νίκη και είχε αυτοπεποίθηση. Δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι. Θα διαφωνήσω με τον κόουτς για τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Ζάκυνθος. Το δίκαιο αποτέλεσμα στο ματς ήταν η ισοπαλία».

Λευτέρης Σακελλαρίου – Παίκτης Κισσαμικού
«Είμαστε μια νεοφώτιστη μεν ομάδα η οποία όμως αποτελείται από ποδοσφαιριστές με παραστάσεις στη Β’ Εθνική. Έχουμε στόχο σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς. Θέλω να πω ότι δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Είχαμε δυο τρεις ευκαιρίες να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε .Καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο και τον κ. Κάραμα που είναι ένας προπονητής που με ανέδειξε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Κώστας Κυριακίδης – Παίκτης ΑΠΣ Ζάκυνθος
«Παίζαμε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι ήταν πιο δύσκολο παιχνίδι από εκείνο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος αν παίζαμε με τη μπάλα κάτω πιστεύω πως θα ήμασταν νικητές, αλλά δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη μου».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου