Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

FOOTBALL LEAGUE: Με πολλά προβλήματα η Καλλιθέα στη Ζάκυνθο!

Με πολλά προβλήματα –τελευταίο απρόοπτο του Μασένα- θα ταξιδέψει για Ζάκυνθο η ομάδα του Παντέλη που θέλει «υποχρεωτικά» βαθμό ή βαθμούς στο νησί.

Με πολλές απουσίες ταξιδεύει για Ζάκυνθο η Καλλιθέα. Η ομάδα του Ελ Πάσο θέλει κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους να επιστρέψει στις νίκες και να ανακτήσει την χαμένη της ψυχολογία.
Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Μασένα. Ο ποδοσφαιριστής του αθηναϊκού συλλόγου ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και έτσι έμεινε εκτός αποστολής!
Βέβαια, αυτός δεν είναι ο μόνος «μπελάς» για τον Νίκο Παντέλη. Στην Αθήνα θα μείνουν ο τραυματίας Σταυριανός και ο τιμωρημένος Κατσούλης (με αποτέλεσμα κάτω απ’ την εστία να παίξει ο τρίτος της… παρέας), ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται ο Τεγούσης που «κουβαλά» τιμωρία και ο Σταμόπουλος που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην μέση και αποκλείστηκε.
Η αποστολή της Καλλιθέας που το μεσημεράκι της Παρασκευής θα ταξιδέψει για Ζάκυνθο αποτελείται απ’ τους: Μιχελή, Νίκα, Λεβέντη, Σταύρου, Παγώνη, Πίκολο, Τσώνη, Μουχτάρη, Γκίνη, Κατσικογιάννη, Ρουσάκη, Μπούζα, Μπέλη, Λουκάνοβιτς, Προξ, Τζάκσον, Αρναρέλλη, Φράγκο, Σμυρλή.

mikriliga.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου