Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Τσίμπησε" τον βαθμό (0-0) στην Πάτρα!

Με "λευκή ισοπαλία" τελείωσε ο αγώνας του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Ζάκυνθο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Η Ζάκυνθος ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίωρο του αγώνα αλλά από εκεί και έπειτα οι "κοκκινόμαυροι" ισσορόπησαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ και πετώντας ακόμα δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Στην μεγαλύτερη ευκαιρία του α' μέρους για τους γηπεδούχους, ο Τζίλας μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ, ενώ λίγο αργότερα νέο σούτ του επιθετικού της Παναχαϊκής απεκρούστηκε εκ νέου από τον πορτιέρο της Ζακύνθου.
Στο β' μέρος και πάλι η Παναχαϊκή προσπάθησε για την νίκη και στο 70' είχε και πάλι ευκαιρία σε απόλρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Τζίλα.
Μάλιστα τις ευκαιρίες λίγο έλλειψε να τις πληρώσει, αφού ο Κρόλ στο 80' λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει την νίκη στην Ζάκυνθο, με τον Αθανασόπουλο να διώχνει σωτήρια.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Δημητρης Σπανός ) Αθανασόπουλος, Παπανικολάου (32΄ Λαμπρόπουλος Γ.), Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοδήμος, Στεργίδης, Πέδρο Μιγκέλ (85΄ Ρουμπάτος), Σιατραβάνης, Ντελέκος (72΄ Χαρτσιάς), Χατζής, Τζίλας
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: (Χαλίντ Κάραμα) Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης (66΄ Κυριακίδης), Αποστόλου, Ναζίμ, Πέττας Ραφ., Ορφανίδης, Ζαϊρί (75΄ Ταυταρίδης), Κάρδαρης (58΄ Μεντούρ), Κρολ.

tempo24.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου