Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΡΑΜΑ: "Σταδιακά χτίζεται η ομάδα"


Με πολύτιμο βαθμό έφυγε από την Πάτρα η Ζάκυνθος και ο Καλίντ Κάραμα εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των νησιωτών, λοιπόν, χαρακτήρισε καλό αποτέλεσμα το 0-0, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι μόνο ο Ζαουάντ Ζαϊρί και χτίζεται σταδιακά.
«Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ο τερματοφύλακάς μας ήταν σε καλή μέρα αλλά και όλη η ομάδα προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα. Αποδείξαμε ότι η ομάδα δεν είναι μόνο ο Ζαϊρί.
Σταδιακά χτίζεται η ομάδα. Χρειάζεται υπομονή. Η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι», δήλωσε ο Κάραμα.

ΣΠΑΝΟΣ: "Για μένα σήμερα δεν πήραμε τίποτα"
Ο προπονητής των Αχαιών υποστήριξε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του έκανε τη χειρότερή της εμφάνιση στα δύο χρόνια που κάθεται στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων».
«Ευχαριστώ τον κ. Κάραμα για τα καλά του λόγια, αλλά διαφωνώ. Η ομάδα σήμερα δεν προσπάθησε. Και για να πετύχεις θέλει προσπάθεια. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως το χειρότερο που έχουμε παίξει τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας. Ανορθόδοξη ανάπτυξη, πολλά γεμίσματα που ναι μεν έγιναν τελικές, αλλά χωρίς γκολ.
Για μένα σήμερα δεν πήραμε τίποτα. Και γι' αυτό δεν φταίνε οι παίκτες, συνήθως φταίει ο προπονητής. Θα το διορθώσουμε όμως. Γιατί ήμασταν και λίγο τυχεροί που ο Αθανασόπουλος έκανε την τεράστια επέμβαση στο 82'. Έτσι όπως παίζουμε, μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση της βαθμολογίας. Είναι στο χέρι μας όμως να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να έρχονται νίκες», είπε ο Σπανός.
Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Όσοι ήρθαν, βοήθησαν σημαντικά. Θέλω, βέβαια, να ζητήσω συγγνώμη για την πίκρα, αλλά θα δείξουμε δύναμη και θα το αλλάξουμε. Μπορεί σήμερα να χάσαμε έδαφος, αλλά ακόμα είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Εύχομαι καλή τύχη για τη συνέχεια στη Ζάκυνθο».

a-sports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου