Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Πέτυχε (2) γκολ, αλλά νέα ήττα!

Για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής στο Στάδιο Ολυμπιονικών στα Μέγαρα ο Βύζαντας Μεγάρων καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα επικράτησε του ΑΟ Λεβάντε που προδόθηκε από τα αμυντικά του λάθη με 5-2(ημίχρονο 1-0).



ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:


Στο 6’ δυνατό σούτ του Βλάχου μέσα από την περιοχή πέρασε ξυστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βοζαίτη. Ένα λεπτό αργότερα κεφαλιά του Βαρδακώστα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 15’ ΓΚΟΛ Ο Αλέξης Μαζιώτης έδωσε την ασίστ στον Τσακώνη που μπήκε στην μικρή περιοχή του Λεβάντε και πλάσαρε τον τερματοφύλακα Βοζαίτη 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Κωστακιώτη έφυγε ξυστά άουτ. Στο 26’ ο Αλέξης Μαζιώτης έπιασε το σούτ από το ύψος της περιοχής που απέκρουσε ο Βοζαίτης. Στο 38’ φάουλ του Δημακάκου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Λεβάντε.
Στο 50’ ΓΚΟΛ ο Κωστακιώτης έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Πλατέλας με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Δύο λεπτά αργότερα σούτ του Παιδάκη πέρασε ξυστά άουτ.
Στην συνέχεια στο 55’ ΓΚΟΛ ο Αλέξης Μαζιώτης κτύπησε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Βλάχος με πλασέ πέτυχε το 2-1. Στο 61’ σέντρα του Πλατέλα ο Λαλαής σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Εντεκα λεπτά αργότερα ο Μουσάι βρέθηκε μέσα στην περιοχή το σούτ απέκρουσε ο Λαμπρόπουλος. Στο 74’ ο Μπατούνας με σούτ πέτυχε το 3-1. Για να σημειώσει ο Βλάχος το 4-1 στο 76’. Προηγουμένως η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.
Τρία λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Μουσάι έδιωξε σε κόρνερ ο Λαμπρόπουλος. 83’ σουτ του Λένου απέκρουσε ο Βοζαίτης. Δύο λεπτά αργότερα σούτ του Παιδάκη απέκρουσε ο Βοζαίτης και ο Αλέξης Μαζιώτης πέτυχε το 5-1. Στο 87’ σούτ του Μουσάι απέκρουσε ο Λαμπρόπουλος και το δοκάρι. Στο 89’ ο Μαρούδας Μ. με σούτ μείωσε σε 5-2.

Διαιτητής Χαραλαμπάκης(Ηρακλείου). Βοηθοί: Φαγκρίδας-Μητάκος(Πειραιά).Κίτρινη: Κωστακιώτης(Λ) 31’ Βλάχος 39’Τσονκόφ 87’

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (προπονητής Δημήτρης Μανταλόβας): Λαμπρόπουλος, Κούρτης, Δημακάκος(65’Λένος), Μπαντούνας, Βαρδακώστας, Τσονκόφ, Παιδάκης, Μαζιώτης Ακ(65’Ρόγκας), Τσακώνης(69’Μπράχο), Μαζιώτης Αλ, Βλάχος.
ΠΑΓΚΟΣ: Λιούρας,Λένος, Ρόγκας, Καρνέζης, Κλωνάρης, Μπράχο, Σταυρόπουλος.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (προπονητής Θανάσης Σταματόπουλος): Βοζαίτης, Κοντούλης, Γεωργούσης(82’Κολομπάκης), Τζιαφέρης Αθ, Οικονομόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κωστακιώτης, Λαλαής(70’Σκιαδόπουλος), Μαρούδας Μ. Μπινιχάκης(57’Μουσάι), Πλατέλας.
ΠΑΓΚΟΣ: Κολομπάκης, Μαρουδάς Π., Σκιαδόπουλος, Κοντοπίδης,Τζιαφέρης Κ,   Πυλαρινός,Μουτσάι.


Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ (topiko24.gr)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου