Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Κάραμα: «Προτιμώ Έλληνα για τον πάγκο»

Ο Βελγομαροκινός προπονητής της Ζακύνθου δήλωσε ότι θα συνεχίσει αποκλειστικά ως τεχνικός διευθυντής από εδώ και στο εξής.

Είδηση έβγαλε στη συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας  ότι επιστρέφει αποκλειστικά στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.
Μάλιστα, ο Βελγομαροκινός προπονητής τόνισε ότι θα προτιμούσε να τον αντικαταστήσει στον πάγκο κάποιος Έλληνας τεχνικός.
«Όταν ήρθα στην ομάδα είπα ότι τον Δεκέμβριο θα είμαι σε άλλο πόστο. Δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά δεν είμαι πρόεδρος της ομάδας. Ρωτήστε τον κύριο Γούναρη. Εγώ θα μείνω όπως και να έχει ως τεχνικός διευθυντής, αλλά τον προπονητή θα τον διαλέξουμε. Θα προτιμούσα Έλληνα και όχι ξένο. Άκουσα ότι υπήρχε προπονητής σήμερα εδώ. Έχουμε και τον Νόλη, αλλά ο πρόεδρος ξέρει κάτι παραπάνω», δήλωσε ο Κάραμα. 

Όντως στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου ήταν ο πρώην προπονητής των "κυανοκίτρινων", Τζανλούκα Κολονέλο με τις φήμες να λένε ότι από σήμερα Δευτέρα (23/11) θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας!

Σε ό,τι αφορά το ματς, είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Νομίζω ότι παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, με πολύ καλό προπονητή. Η ομάδα ήξερε τι να κάνει στο γήπεδο και για μένα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Δεν ήταν εύκολο, αλλά όλη η όλη η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Ο τερματοφύλακάς μας Παπαδόπουλος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και η ομάδα ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, κάτι που δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Γεωργιάδης και ο γυμναστής Άγγελος Μπάσιος καθώς η ομάδα ήταν πολύ καλά και στη φυσική κατάσταση.
Είναι τρεις πόντοι μόνο. Δεν είμαι λούζερ και δεν θέλω να ήμουν προπονητής λούζερ ομάδας. O στόχος της παραμονής είναι δύσκολος. Τώρα σκεφτόμαστε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Καλή τύχη στα Τρίκαλα και τον συνάδελφο. Σήμερα όλη η πόλη χρειαζόταν το τρίποντο. Ευχαριστώ πολύ και τους φιλάθλους».

Τέλος, αναφορικά με τη βελτίωση που δείχνει η Ζάκυνθος, επισήμανε: «Χτίζουμε την ομάδα. θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας Υπήρχε ένας “ιός” που προσπαθούμε να προστατευτούμε από αυτόν και να μην εμφανιζόμαστε “άρρωστοι”. Σιγά σιγά η ομάδα θα γίνεται καλύτερη».

Παναγόπουλος: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί...»
Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγαν τα Τρίκαλα από το κυριακάτικο (22/11) ματς με τη Ζάκυνθο και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι «κυανέρυθροι» αδικούνται από την ήττα.
Πάντως, ο προπονητής των Θεσσαλών δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους νησιώτες για τη νίκη τους.
«Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο για τη νίκη της. Είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε μπροστά στο να κάνουμε τρεις διαδοχικές νίκες και δεν τα καταφέρνουμε. Αυτό κάτι δείχνει. Η Β' Εθνική είναι πρωτάθλημα που δεν θα σου χαριστεί κανείς.

Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ. Δεχτήκαμε όμορφο γκολ, αντιδράσαμε. Τελικά φεύγουμε χωρίς βαθμό, αλλά δυνατοί. Παρατηρήθηκε ένα φαινόμενο να μην είμαστε καλά με τους εαυτούς μας», ανέφερε ο Παναγόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου