Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Νίκη με Σπ. Αντωνόπουλο στον πάγκο (Photos & video)

Στο ντεμπούτο του Σπύρου Αντωνόπουλου στον πάγκο, οι «μαυραετοί» επικράτησαν με 3-1 του Κανάρη Νενήτων.

Με σχετική άνεση επαλήθευσαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Νέας Μανωλάδας τον τίτλο του φαβορί που έφεραν πριν από την αναμέτρηση με τον Κανάρη Νενήτων. Οι «μαυραετοί» επιβλήθηκαν με 3-1 του αντιπάλου τους, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του διημέρου στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής,παίρνοντας βαθμολογική ανάσα και ανεβαίνοντας παράλληλα «σκαλοπάτια» στον 3ο όμιλο.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Νιφορόπουλος σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και με την επιστροφή της μπάλας στο χορτάρι ο Βατσής την έσπρωξε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Στο 41′ ο Σούλης έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Νιφορόπουλου και έγραψε το 2-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης (48′) ο Ντάμπος εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και μείωσε σε 2-1, όμως η αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» δεν είχε συνέχεια. Στο 70′ ο Τσουκαλάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με κεφαλιά μετά από κεφαλιά-πάσα του Παπαδόπουλου σε κόρνερ του Νιφορόπουλου και κάπου εκεί το ματς τελείωσε.
Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας, με βοηθούς τους Βασιλάκη και Στάικο (Αθηνών).

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Καλιακμάνης, Νιφορόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στ. Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Βραχνής, Μπαρμπαρούσης (84′ Αδαμόπουλος), Βατσής (57′ Κυριαζόπουλος), Γούρμος (90′ Κοτσόκολος).

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Μανόλης Παπαδόπουλος): Κωττατής, Πουλάκης, Γρίγος, Μελέκος, Γιοβάνης, Χωρεψιμάς (46′ Κροτσίδας), Βαϊντερλής, Σεζένιας, Ζεράι (69′ Μονίαρος), Ντάμπος, Αλεξανδρόπουλος (53′ Σκούφαλος).















φωτό: v. dimitropoulos

Πηγή: pamebala








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου