Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Κέρδισαν (Παίδες και Νέοι) την Κεφαλονιά (Photos)



Την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Ε.Ο. πέτυχαν σήμερα το μεσημέρι οι Παίδες και οι Νέοι της ΕΠΣ Ζακύνθου, επικρατώντας με 1-0 και 5-2 των αντίστοιχων της ΕΠΣ Κεαφαλληνίας/Ιθάκης. Αναλυτικά:


ΠΑΙΔΕΣ
Με γκολ του Καλόφωνου στο 77΄ (από ασίστ του Κακολύρη) οι μικροί του Πατρίκ Ενγκεμά πανηγύρισαν τη νίκη στο Δημοτικό γήπεδο του Μαχαιράδου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Πατρίκ Ενγκεμά): Βλασόπουλος (80 + Ταμαρέσης), Πήλικας (60’ Αγαλιώτης), Πομώνης, Ρίκος, Μαρίνος, Γουσέτης, Κωλεύρης (65’ Αρβανιτάκης), Βαρδακαστάνης (70’ Καλόφωνος), Κακολύρης Αν. (79’ Κακολύρης Τ.), Κιντέρι, Κουτουλογένης .


ΝΕΟΙ
Τα... χρειάστηκαν οι παίκτες του Αποστόλη Τζαμαλή, αφού βρέθηκαν να χάνουν με ο-2 (0-1 ημίχρονο) με τα γκολ των Βαλέντη και Τανουσάι. Από κει και πέρα όμως, με τους Μαρίνο Διονύση του Ανδρέα να βάζει τρία γκολ και τον Μαρίνο Διονύση του Ευσταθίου να βάζει 2 γκολ, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να επικρατήσουν με το ευρύ 5-2.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Τζαμαλής Απ.): Μαρόπουλος, Παπαδόπουλος (25’ Σπίνος), Κοτσώνης (86’ Σταμίρης Αγγ.), Κωλέτσης, Κυργιάζος, Σκιαδόπουλος, Παναγόπουλος (88’ Σταμίρης Στ.), Μεταξάς Λ., Μαρίνος Δ.Α., Μαρίνος Δ. Ε., Τσουκαλάς Β.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου