Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Καρέ του άσσου και μια «λευκή» ισοπαλία στη Football League!

Πέρα από τη νίκη της Αναγέννησης επί της Ζακύνθου, με νίκες συνέχισαν και ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο ΑΟ Τρίκαλα και η Παναχαϊκη στην 8η στροφή του πρωταθλήματος της Football League, ενώ βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Εργοτέλης με τον Ολυμπιακό Βόλου.


Απόλλων Σμύρνης – ΠανελευσινιακόςΣτο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Απόλλωνας είχε δοκάρι μόλις στο 12′ με τον Κονέ, ενώ στο 38′ άνοιξε το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Βάντερσον. Στο 62′ ο Αλμπάνης με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, αλλά στο 67′ ο Λίτσος έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους «σταχυοφόρους», που μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 79′ με τον Μπλάνκο Στις καθυστερήσεις ο Βάντερσον με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κλείδωσε τη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

ΑΟ Τρίκαλα – ΠανσερραϊκόςΣτο ουδέτερο – λόγω εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων – «Αλκαζάρ», οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν μια εύκολη νίκη επί των Σερραίων. Ο Γκονζάλες άνοιξε το σκορ στο 28′ με ωραίο σουτ, ενώ ο συνήθης ύποπτος Κουσκουνάς πλάσαρε εύστοχα στο 56′ από καλή θέση διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΑΟΤ. Στο 70′ ο Δουκάκης πέτυχε το τελικό 3-0, όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ανδρούτσο και δεν αστόχησε.

Εργοτέλης – Ολυμπιακός ΒόλουΣτο Παγκρήτιο, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δύο ομάδες, αλλά όχι και γκολ, αφού έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μη μπορούν να σκοράρουν.

Παναχαϊκή – ΑχαρναϊκόςΣτην Πάτρα, οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι και πήραν τη νίκη χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέδρο στο 84′, πέναλτι που κέρδισε ο Στεργίδης μετά από μαρκάρισμα του Κωστόπουλου δύο λεπτά νωρίτερα.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:
Σάββατο 14 ΝοεμβρίουΑΕΛ – Αγροτικός Αστέρας 2-1 (9′ Ροβίθης, 53′ Μαρουκάκης – 46′ Γέσιτς)
Κυριακή 15 ΝοεμβρίουΑπόλλων – Πανελευσινιακός 3-1 (39′, 93′ Βάντερσον, 62′ Αλμπάνης – 67′ Λίτσος)
ΑΟ Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 3-0 (28′ Γκονζάλες, 56′ Κουσκουνάς, 71′ Δουκάκης)
Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ζάκυνθος 2-0 (61′ Τσίτας, 90′ Τσούκαλος)
Παναχαϊκή – Αχαρναϊκός 1-0 (84′ πεν. Πέδρο)
Λαμία – Καλλιθέα (18:00 ΟΤΕ, ΔΑΚ Λαμίας)
Δευτέρα 16 Νοεμβρίου
Παναιγιάλειος – Κισσαμικός (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)
Κέρκυρα – ΑΟ Χανιά (18:00 ΟΤΕ, ΕΑΚ Κέρκυρας)


Η επόμενη (9η) αγωνιστική:
Κυριακή 22 Νοεμβρίου
Πανελευσινιακός – Πανσερραϊκός
Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Σμύρνης
Ζάκυνθος – Τρίκαλα
Αγροτικός Αστέρας – Παναιγιάλειος
Καλλιθέα – ΑΕΛ
Λαμία – Παναχαϊκή
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου
Κισσαμικός – Εργοτέλης
Αχαρναϊκός – Κέρκυρα
Τρίτη 24 Νοεμβρίου
Χανιά – Αναγέννηση Καρδίτσας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου