Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Έφτασε στην πηγή... αλλά τη νίκη πήρε η Δόξα! (Photos)

Εξαιρετικά άτυχος ήταν σήμερα (22/11) ο ΑΟ Λεβάντε ο οποίος αν και προηγήθηκε με 1-0 στο 41΄ με γκολ του Γεωργούση (σουτ εντός περιοχής, από πλάγια θέση) δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς, αφού η Δόξα Ν. Μανωλάδας με γκολ στο 90΄... "έκλεψε" τη νίκη!

Οι παίκτες του Θανάση Σταματόπουλου έχασαν στην αρχή του ματς δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μουτσά και Μ. Μαρούδα, ενώ στο 36΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (τραβηγμένη) ο Παναγιώτης Μαρούδας!
Οι φιλοξενούμενοι, στην επανάληψη, έχοντας και την αριθμητική υπεροχή κατάφεραν να ισοφαρίσουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μελετίδη. Το τελικό 1-2 πέτυχε με κεφαλιά στο 90΄ ο Σούλης.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Θανάσης Σταματόπουλος): Βοζαΐτης, Κωστακιώτης, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης Αθ., λαλαής, Μαρούδας Π., Σιδηρόπουλος, Μαρούδας Μ. (75΄ Τσανακτσόγλου), Μουτσάι (83΄ Κομιώτης Χρ.), Πλατέλλας (81΄ Σκιαδόπουλος).

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Καλλιακμάνης, Νιφορόπουλος, Σωτηρόπουλος (54΄ Αδαμόπουλος), Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Βραχνής (46΄ Βατσής), Μελετίδης, Γούρμος, Μπαρμπαρούσης (83΄ Παναγιωτόπουλος).






















Σε λίγο κι άλλες φωτογραφίες από το ματς...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου