Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα και στο Μενίδι (1-0)!

Επιστροφή στις νίκες για τον Αχαρναϊκό, που έστω και δύσκολα πήρε τρίποντο από... χρυσάφι κόντρα στην Ζάκυνθο, της οποίας και επικράτησε με 1-0 στο Μενίδι. Οι βαθμοί αυτοί, μάλιστα, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς ήρθαν κόντρα σε μία ομάδα που επίσης παλεύει για την παραμονή! 

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, παρά την αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων, με τον Αχαρναϊκό να ψάχνει τρόπο να απειλήσει, αλλά να μην μπορεί να κάνει σωστή τελική επιλογή. Στον αντίποδα, η Ζάκυνθος ήθελε να χτυπήσει στην κόντρα με τον Ζαϊρί να είναι ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών. 
Η λύτρωση ήρθε τελικά στο 76', με τον Μουστάκη να νικάει με εξαιρετικό σουτ τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου και να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στην συνέχεια να απαντήσουν, χωρίς αποτέλεσμα, όμως,με τον Αχαρναϊκό να κρατάει εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα (94' Χριστόπουλος), Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Μουστάκης, Μαρής, Παπατόλιος (63' Σιάνης) , Καλογερόπουλος (86' Παπαδόπουλος), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Βοσνακίδης (72' Ν. Πέττας), Νίκιτς, Ναζίμ, Λέκκας (57' Γραικός), Ορφανίδης, Κάρδαρης (25' Κρολ), Ζαϊρί.


gazzetta.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου